Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokker Team GKS Strzemięcin Grudziądz
new_5-2-3 Tactiek Exp Team
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
43.3 gemiddelde waardering 65.5
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen uitmuntend
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Fernandès heeft problemen om de bal te vangen. Fernandès passt de bal in één keer door. Domalíp met een sublieme pass. Rabín is nu in balbezit. Rabín schiet op doel. Barbaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Team - GKS Strzemięcin Grudziądz 0:1

7e minuut.
Fernandès is nu in balbezit. Fernandès passt de bal in één keer door. Domalíp met een sublieme pass. Rabín bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabín schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Mishaelov verovert de bal door een tackle van achteren. Mishaelov geeft de bal voor. Rokne kopt de bal weg. Rabín heeft problemen om de bal te vangen. Rabín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Team - GKS Strzemięcin Grudziądz 0:2

22e minuut.
Fernandès passt de bal met de wreef. Domalíp rent richting de bal. Domalíp passt de bal met de wreef. Rokne rent richting de bal. Rokne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Marrou geeft de bal voor. Inworp. Vacas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rokne bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokne geeft een hoge lob. Barbaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Fernandès rent richting de bal. Fernandès passt de bal in één keer door. Hurančan onderschept slim de pass. Rokne bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokne haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Team - GKS Strzemięcin Grudziądz 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokker Team 70%, GKS Strzemięcin Grudziądz 30%.
Sokker Team - GKS Strzemięcin Grudziądz 0:3

77e minuut.
Fernandès is nu in balbezit. Fernandès probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rabín de bal. Rabín schiet op doel. Barbaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Team - GKS Strzemięcin Grudziądz 0:4

84e minuut.
Barón geeft een lange en hoge pass. Memmo speelt de bal door. Rabín rent richting de bal. Rabín haalt uit met een fantastische trap. Barbaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokker Team - GKS Strzemięcin Grudziądz 0:5

89e minuut.
Daar is Marrou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Le rent richting de bal. Rokne begaat een overtreding. Rokne krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokker Team 60%, GKS Strzemięcin Grudziądz 40%.
Sokker Team - GKS Strzemięcin Grudziądz 0:5