Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perła Konstancin FC Chechło
352 Tactiek doboju
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 57.4
matig Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Linares met een sublieme pass. Chambé probeert naar een medespeler te passen. Şahbazov is nu in balbezit. Şahbazov draait met de bal, schiet en ... Efraimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Konstancin - FC Chechło 0:1

8e minuut.
Chambé passt de bal in één keer door. Linares met een sublieme pass. Şahbazov rent richting de bal. Şahbazov schiet op doel. Efraimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Konstancin - FC Chechło 0:2

10e minuut.
Linares passt de bal zonder na te denken. Daar is Əmirzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əmirzadə geeft een hoge lob. Şahbazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahbazov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bilandžija geeft de bal voor. Chambé controleert de bal met de borst. Şahbazov rent richting de bal. Şahbazov schiet op doel. Efraimov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Konstancin - FC Chechło 0:3

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilandžija met de inworp. Şahbazov is nu in balbezit. Şahbazov geeft een hoge lob. Chambé springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Konstancin - FC Chechło 0:4

17e minuut.
Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas probeert naar een medespeler te passen. Chambé rent richting de bal. Chambé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Konstancin - FC Chechło 0:5

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trenchev met een snelle inworp. Bilandžija geeft een hoge lob. Chambé is nu in balbezit. Chambé haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Əmirzadə passt de bal met de wreef. Kelk is nu in balbezit. Kelk geeft een lange en hoge pass. Chambé kopt de bal weg. Şahbazov bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Chambé is nu in balbezit. Tenu onderschept slim de pass. Əmirzadə is nu in balbezit. Klungelig pakt Chambé de bal. Chambé haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Zampogna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirzadə is nu in balbezit. Əmirzadə geeft de bal voor. Şahbazov maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Efraimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Efraimov trapt de bal weg. Linares is nu in balbezit. Linares passt de bal zonder na te denken. Şahbazov rent richting de bal. Şahbazov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tenu met een sublieme pass. Şahbazov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tenu. Şahbazov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

35e minuut.
Chambé onderschept slim de pass. Chambé speelt de bal door. Əmirzadə met een sublieme pass. Şahbazov heeft problemen om de bal te vangen. Şahbazov schiet op doel. Efraimov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Kelk geeft een lange en hoge pass. Chambé kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lauener de bal onder controle te krijgen. Şahbazov is nu in balbezit. Şahbazov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Əmirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirzadə speelt de bal door. Chambé rent richting de bal. Chambé haalt uit met een fantastische trap. Efraimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Konstancin - FC Chechło 0:6

43e minuut.
Inworp. Əmirzadə met een snelle inworp. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares geeft een lange en hoge pass. Şahbazov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Konstancin - FC Chechło 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perła Konstancin 81%, FC Chechło 19%.
Perła Konstancin - FC Chechło 0:7

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dupotey komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Chambé passt de bal in één keer door. Linares met een sublieme pass. Şahbazov rent richting de bal. Şahbazov draait met de bal, schiet en ... Efraimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Konstancin - FC Chechło 0:8

57e minuut.
Trenchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilandžija speelt de bal door. Linares is nu in balbezit. Linares geeft een lange en hoge pass. Chambé springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Miazga komt het veld opgelopen. Casas komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Tenu met een sublieme pass. Adilov is nu in balbezit. Adilov passt de bal in één keer door. Əmirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirzadə schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Əmirzadə is nu in balbezit. Əmirzadə speelt de bal door. Daar is Casas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miazga rent richting de bal. Miazga draait met de bal, schiet en ... Efraimov bokst de bal weg. Doeltrap. Penot komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Penot geeft een lange en hoge pass. Bilandžija kopt de bal weg. Miazga speelt de bal door. Şahbazov is nu in balbezit. Şahbazov draait met de bal, schiet en ... Efraimov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Konstancin - FC Chechło 0:9

80e minuut.
Trenchev speelt de bal door. Adilov probeert naar een medespeler te passen. Penot met een sublieme pass. Miazga bereikt de bal nog maar net als eerste. Miazga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Adilov met een sublieme pass. Penot met een sublieme pass. Miazga bereikt de bal nog maar net als eerste. Miazga draait met de bal, schiet en ... Efraimov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Konstancin - FC Chechło 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perła Konstancin 79%, FC Chechło 21%.
Perła Konstancin - FC Chechło 0:10