Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:46
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Sportowa 2
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
MKS Avia Świdnik PINK FLOYD & YES
Wingman1 Tactiek extra
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 54.4
good Schieten excellent
average Passen very good
good Verdedigen solid


6e minuut.
Ibišević is nu in balbezit. Ibišević passt de bal in één keer door. Naporowski is nu in balbezit. Naporowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Avia Świdnik - PINK FLOYD & YES 0:1

10e minuut.
Naporowski met de inworp. Ibišević rent richting de bal. Ibišević geeft een lange en hoge pass. Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Avia Świdnik - PINK FLOYD & YES 0:2

24e minuut.
Rebeque verovert de bal door een tackle van achteren. Rebeque speelt de bal door. Bucelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu onderschept slim de pass. Deaconescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Pustułka geeft de bal voor. Ibišević kopt de bal weg. Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu haalt uit met een fantastische trap. Redondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Paulucci de bal. Munhoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Avia Świdnik - PINK FLOYD & YES 0:3

35e minuut.
Mamet rent richting de bal. Ibišević onderschept slim de pass. Ibišević probeert naar een medespeler te passen. Naporowski rent richting de bal. Naporowski geeft een hoge lob. Redondo bokst de bal weg. Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Avia Świdnik - PINK FLOYD & YES 0:4

39e minuut.
Rööp bereikt de bal nog maar net als eerste. Rööp geeft de bal voor. Lang speelt de bal door. Čusto rent richting de bal. Čusto geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Tarcza onderschept slim de pass. Ibišević is nu in balbezit. Ibišević speelt de bal door. Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Bożym komt het veld opgelopen. Porębski komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Čusto is nu in balbezit. Rousse onderschept slim de pass. Rousse speelt de bal door. Naporowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Naporowski haalt uit met een fantastische trap. Redondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Avia Świdnik 67%, PINK FLOYD & YES 33%.
MKS Avia Świdnik - PINK FLOYD & YES 0:4

54e minuut.
Expósito bereikt de bal nog maar net als eerste. Expósito probeert naar een medespeler te passen. Domecki met een sublieme pass. Naporowski is nu in balbezit. Naporowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Naporowski passt de bal met de wreef. Ibišević geeft een hoge lob. Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu schiet op doel. Redondo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Avia Świdnik - PINK FLOYD & YES 0:5

72e minuut.
Munhoz is nu in balbezit. Rousse probeert naar een medespeler te passen. Paulucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu onderschept slim de pass. Deaconescu haalt uit met een fantastische trap. Redondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Munhoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Munhoz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Avia Świdnik - PINK FLOYD & YES 0:6

79e minuut.
Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibišević rent richting de bal. Ibišević passt de bal met de wreef. Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Naporowski is nu in balbezit. Deaconescu is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Bucelea ... Strafschop! Bucelea krijgt een gele kaart. Deaconescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Deaconescu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Redondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Tarcza is nu in balbezit. Tarcza speelt de bal door. Ibišević speelt de bal door. Naporowski is nu in balbezit. Naporowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duc heeft problemen om de bal te vangen. Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Avia Świdnik - PINK FLOYD & YES 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Avia Świdnik 75%, PINK FLOYD & YES 25%.
MKS Avia Świdnik - PINK FLOYD & YES 0:7