Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barkowo United Gang z Plutona
YOu Tactiek pro4 1.1 att
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 9
32.8 gemiddelde waardering 45.6
matig Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán passt de bal met de wreef. Elgarresta rent richting de bal. Elgarresta draait met de bal, schiet en ... Veltroni probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Guzmán passt de bal zonder na te denken. Fauli rent richting de bal. Batorowicz begaat een overtreding. Batorowicz krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Pitt rent richting de bal. Pitt geeft de bal voor. Elgarresta is nu in balbezit. Elgarresta draait met de bal, schiet en ... Veltroni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Gang z Plutona 1:0

22e minuut.
Colgan geeft de bal voor. Fauli kopt de bal weg. Straňan rent richting de bal. Kastrup onderschept slim de pass. Kastrup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barkowo United - Gang z Plutona 1:1

27e minuut.
Klungelig pakt Batorowicz de bal. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauli onderschept slim de pass. Fauli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Gang z Plutona 1:2

28e minuut.
Panagoulis geeft een hoge lob. München bereikt de bal nog maar net als eerste. München geeft een hoge lob. Fauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauli haalt uit met een fantastische trap. Bedryj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Celmer onderschept slim de pass. Celmer geeft de bal voor. Beclea is nu in balbezit. Beclea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Gang z Plutona 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barkowo United 55%, Gang z Plutona 45%.
Barkowo United - Gang z Plutona 1:3

46e minuut.
Klungelig pakt Kastrup de bal. Kastrup passt de bal zonder na te denken. Fauli rent richting de bal. Fauli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Gang z Plutona 1:4

57e minuut.
München geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panagoulis met een snelle inworp. Kastrup rent richting de bal. Kastrup geeft een hoge lob. Bedryj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Batorowicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Guzmán met de inworp. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán geeft een hoge lob. Kastrup rent richting de bal. Kastrup haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Panagoulis geeft de bal voor. Fauli kopt de bal weg. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastrup onderschept slim de pass. Kastrup schiet op doel. Bedryj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kastrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastrup geeft een lange en hoge pass. Fauli is nu in balbezit. Fauli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Gang z Plutona 1:5

79e minuut.
Beclea onderschept slim de pass. Iloniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauli bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Panagoulis neemt de hoekschop. Paal! Bedryj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fauli bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Gang z Plutona 1:6

84e minuut.
Guzmán geeft een hoge lob. Iloniak rent richting de bal. Fauli verovert de bal door een tackle van achteren. Fauli draait met de bal, schiet en ... Bedryj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barkowo United - Gang z Plutona 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barkowo United 70%, Gang z Plutona 30%.
Barkowo United - Gang z Plutona 1:7