Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Obrytka Team II .V.
Moja Tactiek stand
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.6 gemiddelde waardering 61.3
goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Šteta kopt de bal weg. Kosynier speelt de bal door. Albarrán rent richting de bal. Albarrán geeft de bal voor. Buzilo springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Nafti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Perelló de bal. Perelló speelt de bal door. Škrada rent richting de bal. Škrada schiet op doel. Høyem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kostić rent richting de bal. Walaszek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kostić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Perelló neemt zijn aanloop. Høyem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Kosynier rent richting de bal. Piętaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosynier met een sublieme pass. Buzilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzilo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grodzki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Albarrán met een sublieme pass. Kosynier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosynier passt de bal in één keer door. Piętaszek rent richting de bal. Piętaszek schiet op doel. Grodzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buzilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzilo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Berry bereikt de bal nog maar net als eerste. Berry passt de bal in één keer door. Kosynier met een sublieme pass. Buzilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzilo passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Aničić is nu in balbezit. Šteta onderschept slim de pass. Perelló speelt de bal door. Kostić is nu in balbezit. Kostić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Daar is Walaszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostić is nu in balbezit. Met opzet legt Walaszek zijn tegenspeler op de grond. Walaszek krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Vârtejaru kopt de bal weg. Kosynier speelt de bal door. Klungelig pakt Piętaszek de bal. Piętaszek schiet op doel. Grodzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - .V. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obrytka Team II 40%, .V. 60%.
Obrytka Team II - .V. 0:1

47e minuut.
Aničić is nu in balbezit. Walaszek onderschept slim de pass. Walaszek geeft de bal voor. Winter rent richting de bal. Winter geeft een hoge lob. Høyem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Šteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Šteta passt de bal in één keer door. Piętaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piętaszek haalt uit met een fantastische trap. Grodzki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - .V. 0:2

53e minuut.
Berry rent richting de bal. Berry met een sublieme pass. Kosynier rent richting de bal. Buzilo rent richting de bal. Buzilo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Orsós onderschept slim de pass. Orsós geeft de bal voor. Buzilo rent richting de bal. Buzilo haalt uit met een fantastische trap. Grodzki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - .V. 0:3

61e minuut.
Kosynier is nu in balbezit. Kosynier passt de bal zonder na te denken. Buzilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzilo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - .V. 0:4

70e minuut.
Trebaldi kopt de bal weg. Kostić rent richting de bal. Motyliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kostić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

78e minuut.
Perelló onderschept slim de pass. Perelló geeft een lange en hoge pass. Kostić rent richting de bal. Kostić draait met de bal, schiet en ... Høyem werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - .V. 1:4

84e minuut.
Mendanha kopt de bal weg. Motyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kostić krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Kosynier passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Buzilo de bal. Vârtejaru is nu in balbezit. Buzilo onderschept slim de pass. Buzilo schiet op doel. Grodzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obrytka Team II 39%, .V. 61%.
Obrytka Team II - .V. 1:4