Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Martini Police kabaret 2
1 Tactiek A
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
50.7 gemiddelde waardering 63.5
goed Schieten uitmuntend
redelijk Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Bracke geeft de bal voor. Inworp. Maceo met de inworp. Giggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggs haalt uit met een fantastische trap. Lehner bokst de bal weg.

13e minuut.
Valentin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maceo met een snelle inworp. Giggs is nu in balbezit. Giggs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sierakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sierakowski geeft de bal voor. Raifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raifi schiet op doel. Lehner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - kabaret 2 0:1

16e minuut.
Bracke geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maceo met een snelle inworp. Giggs is nu in balbezit. Giggs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pimiento rent richting de bal. Pimiento probeert naar een medespeler te passen. Fiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiss geeft de bal voor. Giggs maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Matić kopt de bal weg. Krzysztoń rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maceo. Maceo krijgt een gele kaart. Krzysztoń raakt geblesseerd tijdens het duel. Rysiewski met een snel genomen vrije trap. Jakob kopt de bal weg. Pauka is nu in balbezit. Pauka schiet op doel. Boruciński bokst de bal weg.

31e minuut.
Fiss geeft een lange en hoge pass. Szlachta bereikt de bal nog maar net als eerste. Raifi onderschept slim de pass. Raifi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - kabaret 2 0:2

37e minuut.
Carlyle onderschept slim de pass. Carlyle met een sublieme pass. Rysiewski is nu in balbezit. Rysiewski draait met de bal, schiet en ... Boruciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - kabaret 2 1:2

42e minuut.
Fiss passt de bal zonder na te denken. Raifi met een sublieme pass. Giggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggs draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - kabaret 2 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martini Police 60%, kabaret 2 40%.
Martini Police - kabaret 2 1:3

55e minuut.
Masternak speelt de bal door. Szlachta rent richting de bal. Szlachta geeft de bal voor. Giggs rent richting de bal. Giggs haalt uit met een fantastische trap. Lehner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Lehner met een sublieme pass. Fiss is nu in balbezit. Fiss passt de bal zonder na te denken. Raifi is nu in balbezit. Raifi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Fiss met de inworp. Pimiento rent richting de bal. Pimiento passt de bal zonder na te denken. Giggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggs haalt uit met een fantastische trap. Lehner bokst de bal weg.

66e minuut.
Klungelig pakt Fiss de bal. Donţu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fiss is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Racusa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Raifi kopt de bal weg. Giggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggs draait met de bal, schiet en ... Lehner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bracke geeft een hoge lob. Inworp. Maceo met een snelle inworp. Giggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Maceo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valentin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Masternak. Masternak krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Ivaşcu probeert naar een medespeler te passen. Fiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiss passt de bal met de wreef. Raifi rent richting de bal. Raifi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - kabaret 2 1:4

74e minuut.
Masternak is nu in balbezit. Giggs is nu in balbezit. Giggs passt de bal met de wreef. Raifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raifi draait met de bal, schiet en ... Lehner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Fiss passt de bal met de wreef. Pimiento rent richting de bal. Pimiento met een sublieme pass. Giggs is nu in balbezit. Giggs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - kabaret 2 1:5

80e minuut.
Frunzyan passt de bal in één keer door. Racusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Racusa geeft een lange en hoge pass. Raifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raifi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Inworp. Bracke met de inworp. Ivaşcu met een sublieme pass. Giggs rent richting de bal. Giggs draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martini Police 73%, kabaret 2 27%.
Martini Police - kabaret 2 1:5