Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mensky hensky FC Kajdany
pi0ntek Tactiek Nowa
42% Balbezit 58%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 71
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 57.2
average Schieten outstanding
poor Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kmiecik met een snelle inworp. Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bert schiet op doel. Rentoumis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik haalt uit met een fantastische trap. Rentoumis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:1

4e minuut.
Fischer probeert naar een medespeler te passen. Silion speelt de bal door. Klungelig pakt Bert de bal. Bert schiet op doel. Rentoumis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:2

6e minuut.
Silion met een sublieme pass. Bert heeft problemen om de bal te vangen. Panjković rent richting de bal. Panjković haalt uit met een fantastische trap. Rentoumis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:3

6e minuut.
Apreutului probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Córdoba heeft problemen om de bal te vangen. Bert onderschept slim de pass. Bert draait met de bal, schiet en ... Rentoumis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:4

8e minuut.
Bert heeft problemen om de bal te vangen. Bert met een sublieme pass. Panjković bereikt de bal nog maar net als eerste. Panjković draait met de bal, schiet en ... Rentoumis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:5

9e minuut.
Palacios San Millán probeert naar een medespeler te passen. Silion is nu in balbezit. Silion passt de bal zonder na te denken. Panjković bereikt de bal nog maar net als eerste. Panjković schiet op doel. Rentoumis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Majchrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majchrzak passt de bal zonder na te denken. Bert is nu in balbezit. Bert schiet op doel. Rentoumis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:6

13e minuut.
Kmiecik passt de bal met de wreef. Fischer rent richting de bal. Fischer passt de bal met de wreef. Panjković bereikt de bal nog maar net als eerste. Panjković haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Klungelig pakt Bert de bal. Fischer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Panjković de bal. Panjković draait met de bal, schiet en ... Rentoumis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:7

16e minuut.
Rodríguez Córdoba speelt de bal door. Bert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bert passt de bal met de wreef. Panjković bereikt de bal nog maar net als eerste. Panjković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:8

17e minuut.
Sarantis is nu in balbezit. Sarantis speelt de bal door. Panjković is nu in balbezit. Panjković schiet op doel. Rentoumis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:9

19e minuut.
Silion probeert de bal met de borst te controleren. Silion met een sublieme pass. Panjković is nu in balbezit. Panjković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:10

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kmiecik met een snelle inworp. Bert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bert schiet op doel. Rentoumis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:11

21e minuut.
Fischer passt de bal in één keer door. Silion is nu in balbezit. Silion speelt de bal door. Panjković rent richting de bal. Panjković haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Silion rent richting de bal. Silion probeert naar een medespeler te passen. Daar is Panjković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panjković schiet op doel. Rentoumis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:12

25e minuut.
Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer passt de bal in één keer door. Silion met een sublieme pass. Panjković rent richting de bal. Panjković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:13

26e minuut.
Fischer rent richting de bal. Fischer met een sublieme pass. Daar is Panjković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panjković draait met de bal, schiet en ... Rentoumis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:14

28e minuut.
Silion speelt de bal door. Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer met een sublieme pass. Bert rent richting de bal. Bert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:15

29e minuut.
Cieślewicz geeft de bal voor. Kuhn speelt de bal door. Bert is nu in balbezit. Bert haalt uit met een fantastische trap. Rentoumis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:16

31e minuut.
Klungelig pakt Fischer de bal. Fischer probeert naar een medespeler te passen. Panjković rent richting de bal. Panjković draait met de bal, schiet en ... Rentoumis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Silion rent richting de bal. Silion speelt de bal door. Panjković is nu in balbezit. Panjković draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:17

32e minuut.
Inworp. Kmiecik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bert rent richting de bal. Bert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:18

34e minuut.
Kmiecik met een snelle inworp. Daar is Fischer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fischer passt de bal in één keer door. Panjković is nu in balbezit. Panjković haalt uit met een fantastische trap. Rentoumis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Panjković rent richting de bal. Panjković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:19

34e minuut.
Rodríguez Córdoba probeert naar een medespeler te passen. López de Quintana is nu in balbezit. Bert onderschept slim de pass. Bert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:20

37e minuut.
Silion rent richting de bal. Silion speelt de bal door. Bert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:21

39e minuut.
Kmiecik verovert de bal door een tackle van achteren. Kmiecik geeft een hoge lob. Daar is Panjković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panjković schiet op doel. Rentoumis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:22

39e minuut.
Rodríguez Córdoba is nu in balbezit. Rodríguez Córdoba passt de bal zonder na te denken. Panjković bereikt de bal nog maar net als eerste. Panjković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:23

41e minuut.
Kmiecik met een snelle inworp. Bert speelt de bal door. Panjković bereikt de bal nog maar net als eerste. Panjković draait met de bal, schiet en ... Rentoumis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:24

42e minuut.
Na een snelle pass probeert López de Quintana de bal onder controle te krijgen. Bert is nu in balbezit. Bert passt de bal zonder na te denken. Panjković rent richting de bal. Panjković schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Silion rent richting de bal. Silion speelt de bal door. Daar is Bert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:25

43e minuut.
Apreutului probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bert verovert de bal door een tackle van achteren. Bert schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Panjković bereikt de bal nog maar net als eerste. Panjković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kmiecik met de inworp. Klungelig pakt Bert de bal. López de Quintana legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! López de Quintana krijgt een gele kaart. Bert raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fischer neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rentoumis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mensky hensky 96%, FC Kajdany 4%.
mensky hensky - FC Kajdany 0:25

46e minuut.
Kmiecik speelt de bal door. Silion heeft problemen om de bal te vangen. Panjković bereikt de bal nog maar net als eerste. Panjković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:26

50e minuut.
Kuhn passt de bal in één keer door. Silion is nu in balbezit. Silion probeert naar een medespeler te passen. Panjković is nu in balbezit. Panjković haalt uit met een fantastische trap. Rentoumis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Panjković probeert naar een medespeler te passen. Fischer is nu in balbezit. Fischer schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kuhn probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Córdoba rent richting de bal. Bert onderschept slim de pass. Bert draait met de bal, schiet en ... Rentoumis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:27

53e minuut.
Klungelig pakt Rodríguez Córdoba de bal. Bert onderschept slim de pass. Bert probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Panjković de bal. Panjković schiet op doel. Rentoumis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:28

55e minuut.
Fischer speelt de bal door. Silion heeft problemen om de bal te vangen. Silion probeert naar een medespeler te passen. Panjković is nu in balbezit. Panjković draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bert is nu in balbezit. Bert draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:29

57e minuut.
Bert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bert passt de bal zonder na te denken. Panjković bereikt de bal nog maar net als eerste. Panjković schiet op doel. Rentoumis probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion probeert naar een medespeler te passen. Panjković bereikt de bal nog maar net als eerste. Panjković draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:30

60e minuut.
Kmiecik met de inworp. Bert probeert naar een medespeler te passen. Panjković bereikt de bal nog maar net als eerste. Panjković schiet op doel. Rentoumis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:31

61e minuut.
Kmiecik onderschept slim de pass. Kmiecik geeft een lange en hoge pass. Panjković kopt de bal weg. Bert is nu in balbezit. Bert draait met de bal, schiet en ... Rentoumis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bert rent richting de bal. Bert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:32

62e minuut.
Bert is nu in balbezit. Bert speelt de bal door. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik passt de bal met de wreef. Panjković rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:33

64e minuut.
Daar is Bert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fischer rent richting de bal. Fischer met een sublieme pass. Bert is nu in balbezit. Bert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Panjković passt de bal zonder na te denken. Kuhn speelt de bal door. Bert is nu in balbezit. Bert draait met de bal, schiet en ... Rentoumis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:34

67e minuut.
Kmiecik met een sublieme pass. Bert probeert de bal aan de voet te houden. Panjković is nu in balbezit. Panjković schiet op doel. Rentoumis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:35

68e minuut.
Silion heeft problemen om de bal te vangen. Silion probeert naar een medespeler te passen. Panjković is nu in balbezit. Panjković schiet op doel. Rentoumis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:36

69e minuut.
Silion is nu in balbezit. Silion probeert naar een medespeler te passen. Panjković heeft problemen om de bal te vangen. Panjković draait met de bal, schiet en ... Rentoumis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:37

70e minuut.
Majchrzak speelt de bal door. Kuhn probeert naar een medespeler te passen. Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion haalt uit met een fantastische trap. Rentoumis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:38

72e minuut.
Inworp. Majchrzak met de inworp. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik geeft een hoge lob. Panjković krijgt zijn hoofd ertegen. Rentoumis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bert rent richting de bal. Bert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:39

73e minuut.
Bert heeft problemen om de bal te vangen. Bert passt de bal in één keer door. Panjković rent richting de bal. Panjković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:40

75e minuut.
Kmiecik met de inworp. Klungelig pakt Bert de bal. Bert speelt de bal door. Panjković rent richting de bal. Panjković schiet op doel. Rentoumis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Panjković is nu in balbezit. Panjković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:41

76e minuut.
Fischer verovert de bal door een tackle van achteren. Fischer met een sublieme pass. Bert heeft problemen om de bal te vangen. Panjković rent richting de bal. Panjković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fischer probeert naar een medespeler te passen. Bert rent richting de bal. Bert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:42

78e minuut.
Kmiecik met de inworp. Klungelig pakt Bert de bal. Fischer is nu in balbezit. Fischer draait met de bal, schiet en ... Rentoumis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:43

80e minuut.
Bert is nu in balbezit. Bert met een sublieme pass. Panjković is nu in balbezit. Panjković schiet op doel. Rentoumis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:44

81e minuut.
Silion is nu in balbezit. Silion speelt de bal door. Fischer probeert naar een medespeler te passen. Panjković rent richting de bal. Panjković schiet op doel. Rentoumis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Panjković is nu in balbezit. Panjković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:45

81e minuut.
Apreutului probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Córdoba rent richting de bal. Bert onderschept slim de pass. Daar is Bert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rentoumis trapt de bal weg van het doel. López de Quintana kopt de bal weg. Bert rent richting de bal. Bert draait met de bal, schiet en ... Rentoumis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Panjković bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:46

84e minuut.
Bert passt de bal met de wreef. Fischer speelt de bal door. Panjković bereikt de bal nog maar net als eerste. Panjković schiet op doel. Rentoumis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:47

86e minuut.
Panjković probeert naar een medespeler te passen. Doeltrap. Rentoumis trapt de bal weg van het doel. Panjković is nu in balbezit. Panjković draait met de bal, schiet en ... Rentoumis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:48

88e minuut.
Biskupek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kmiecik met de inworp. Bert rent richting de bal. Bert draait met de bal, schiet en ... Rentoumis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Panjković is nu in balbezit. Panjković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:49

90e minuut.
Fischer verovert de bal door een tackle van achteren. Fischer probeert naar een medespeler te passen. Bert is nu in balbezit. Bert haalt uit met een fantastische trap. Rentoumis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - FC Kajdany 0:50

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mensky hensky 93%, FC Kajdany 7%.
mensky hensky - FC Kajdany 0:50