Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skrzydlaci Ac Miały
Skrzydlata Tactiek zobaczymy
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.8 gemiddelde waardering 66.9
uitstekend Schieten formidabel
goed Passen uitmuntend
redelijk Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Bogach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianga verovert de bal door een tackle van achteren. de Mos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianga rent richting de bal. Bianga schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bianga geeft een lange en hoge pass. de Mos maakt een snoekduik en kopt de bal. Alexoudis rent richting de bal. Alexoudis haalt uit met een fantastische trap. Turewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Ac Miały 0:1

19e minuut.
Rosales verovert de bal door een tackle van achteren. Rosales speelt de bal door. Sangue Frio heeft problemen om de bal te vangen. Place bereikt de bal nog maar net als eerste. Place haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Alexoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexoudis met een sublieme pass. de Mos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mos haalt uit met een fantastische trap. Turewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Ac Miały 0:2

23e minuut.
Jabłonowski is nu in balbezit. Jabłonowski passt de bal zonder na te denken. Bianga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alexoudis is nu in balbezit. Alexoudis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Daar is Leś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leś geeft een lange en hoge pass. Stach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alexoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexoudis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. de Mos rent richting de bal. Bianga is nu in balbezit. Bianga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hruszowiec met een sublieme pass. Klungelig pakt Leś de bal. Leś speelt de bal door. Alexoudis is nu in balbezit. Alexoudis schiet op doel. Turewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

32e minuut.
Torje rent richting de bal. Bianga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianga speelt de bal door. Alexoudis is nu in balbezit. Alexoudis haalt uit met een fantastische trap. Turewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Bianga rent richting de bal. Bianga passt de bal met de wreef. Alexoudis is nu in balbezit. Alexoudis draait met de bal, schiet en ... Turewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sᴄholes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mazanec komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Puyol probeert naar een medespeler te passen. Bianga is nu in balbezit. Bianga passt de bal in één keer door. Alexoudis is nu in balbezit. Alexoudis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Torje met een sublieme pass. Bianga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianga passt de bal zonder na te denken. Alexoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexoudis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
de Mos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiedźmin met een sublieme pass. Bianga is nu in balbezit. de Mos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Alexoudis is nu in balbezit. Alexoudis schiet op doel. Turewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
de Mos heeft problemen om de bal te vangen. Stach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianga met een sublieme pass. Alexoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexoudis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrzydlaci 69%, Ac Miały 31%.
Skrzydlaci - Ac Miały 0:2

63e minuut.
Puyol verovert de bal door een tackle van achteren. Puyol geeft een hoge lob. Daar is Kvist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexoudis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Hruszowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Hruszowiec geeft een hoge lob. Daar is Kvist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexoudis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sangue Frio is nu in balbezit. Campano Hernando onderschept slim de pass. Campano Hernando probeert naar een medespeler te passen. Place is nu in balbezit. Place haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mazanec passt de bal zonder na te denken. Campano Hernando is nu in balbezit. Torje tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Torje krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Torje kopt de bal weg. Butucea is nu in balbezit. de Mos onderschept slim de pass. de Mos haalt uit met een fantastische trap. Turewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Leś met een sublieme pass. Puyol is nu in balbezit. Puyol passt de bal zonder na te denken. Alexoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexoudis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrzydlaci 63%, Ac Miały 37%.
Skrzydlaci - Ac Miały 0:2