Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenał Wrocław Milan STG
Gunpowder Tactiek Nowa
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
36.1 gemiddelde waardering 63.2
average Schieten formidable
average Passen formidable
adequate Verdedigen excellent


4e minuut.
Spirin met een sublieme pass. Butacu heeft problemen om de bal te vangen. Butacu met een sublieme pass. Klungelig pakt Dobski de bal. Dobski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Butacu is nu in balbezit. Butacu passt de bal in één keer door. Dobski is nu in balbezit. Dobski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - Milan STG 0:1

8e minuut.
Spirin draait met de bal, schiet en ... Piper kopt de bal weg. Bunea is nu in balbezit. Bunea geeft een lange en hoge pass. Skórzewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - Milan STG 0:2

13e minuut.
Spirin verovert de bal door een tackle van achteren. Spirin geeft een hoge lob. Butacu is nu in balbezit. Butacu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - Milan STG 0:3

14e minuut.
Guzmán rent richting de bal. Guzmán geeft een hoge lob. Márialigeti controleert de bal met de borst. Dobski is nu in balbezit. Dobski draait met de bal, schiet en ... Mularski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bunea zal de hoekschop nemen. Skórzewski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Leszaniuk kopt de bal weg. Valeriano controleert de bal met de borst. Butacu rent richting de bal. Butacu geeft een hoge lob. Dobski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Butacu probeert naar een medespeler te passen. Spirin rent richting de bal. Spirin passt de bal met de wreef. Dobski rent richting de bal. Dobski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

21e minuut.
Inworp. Bunea met de inworp. Butacu geeft de bal voor. Skórzewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Mularski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - Milan STG 0:4

23e minuut.
Leszaniuk geeft de bal voor. Dobski is nu in balbezit. Daar is Dobski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobski draait met de bal, schiet en ... Mularski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - Milan STG 0:5

27e minuut.
Frazzon passt de bal met de wreef. Guzmán geeft een lange en hoge pass. Dobski rent richting de bal. Dobski schiet op doel. Mularski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - Milan STG 0:6

30e minuut.
Skórzewski is nu in balbezit. Piper onderschept slim de pass. Piper passt de bal met de wreef. Bunea rent richting de bal. Bunea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Bunea passt de bal zonder na te denken. Frnka speelt de bal door. Leszaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszaniuk geeft een lange en hoge pass. Dobski rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piper is nu in balbezit. Skórzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Skórzewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - Milan STG 0:7

36e minuut.
Márialigeti kopt de bal weg. Daar is Piper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skórzewski rent richting de bal. Skórzewski haalt uit met een fantastische trap. Mularski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - Milan STG 0:8

40e minuut.
Butacu speelt de bal door. Bunea rent richting de bal. Bunea passt de bal zonder na te denken. Skórzewski rent richting de bal. Skórzewski schiet op doel. Mularski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Téllez passt de bal met de wreef. Chatzioannidis geeft een lange en hoge pass. Spirin met een sublieme pass. Daar is Dobski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenał Wrocław 65%, Milan STG 35%.
Arsenał Wrocław - Milan STG 0:8

46e minuut.
Cárcamo komt het veld opgelopen. Kverić komt het veld opgelopen. Fuscão komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Cárcamo verovert de bal door een tackle van achteren. Cárcamo heeft problemen om de bal te vangen. Cárcamo passt de bal in één keer door. Dobski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobski haalt uit met een fantastische trap. Mularski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Kverić passt de bal zonder na te denken. Cárcamo rent richting de bal. Cárcamo geeft de bal voor. Dobski krijgt zijn hoofd ertegen. Mularski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - Milan STG 0:9

53e minuut.
Dobski passt de bal met de wreef. Butacu rent richting de bal. Butacu passt de bal zonder na te denken. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cárcamo passt de bal met de wreef. Dobski is nu in balbezit. Klungelig pakt Dobski de bal. Dobski schiet op doel. Mularski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Butacu probeert naar een medespeler te passen. Bunea rent richting de bal. Bunea probeert naar een medespeler te passen. Fuscão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuscão schiet op doel. Mularski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Piperis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - Milan STG 0:10

69e minuut.
Piper geeft een hoge lob. Leszaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszaniuk geeft een hoge lob. Fuscão is nu in balbezit. Fuscão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - Milan STG 0:11

75e minuut.
Bunea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valeriano rent richting de bal. Butacu onderschept slim de pass. Butacu geeft een lange en hoge pass. Dobski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - Milan STG 0:12

76e minuut.
Fuscão bereikt de bal nog maar net als eerste. Frnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuscão onderschept slim de pass. Fuscão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - Milan STG 0:13

78e minuut.
Frnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Frnka geeft de bal voor. Leszaniuk kopt de bal weg. Dobski is nu in balbezit. Dobski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Butacu probeert naar een medespeler te passen. Márialigeti heeft problemen om de bal te vangen. Dobski rent richting de bal. Dobski schiet op doel. Mularski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Fuscão is nu in balbezit. Fuscão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - Milan STG 0:14

82e minuut.
Bunea geeft een hoge lob. Dobski kopt de bal weg. Daar is Frnka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuscão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuscão schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Leszaniuk probeert naar een medespeler te passen. Cárcamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárcamo passt de bal met de wreef. Dobski is nu in balbezit. Dobski schiet op doel. Mularski bokst de bal weg.

88e minuut.
Cárcamo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Frnka de bal. Dobski rent richting de bal. Dobski draait met de bal, schiet en ... Mularski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - Milan STG 0:15

89e minuut.
Fuscão met een sublieme pass. Bunea is nu in balbezit. Bunea geeft de bal voor. Dobski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenał Wrocław - Milan STG 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenał Wrocław 70%, Milan STG 30%.
Arsenał Wrocław - Milan STG 0:16