Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SpVgg Greuther Fürth mirass
Normal Tactiek dom
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.1 gemiddelde waardering 55.7
adequate Schieten formidable
adequate Passen very good
average Verdedigen solid


3e minuut.
Noordhoff geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bjerregård met een snelle inworp. Piñera Zapatero bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñera Zapatero geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ansaloni bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Greuther Fürth - mirass 0:1

4e minuut.
Pehlivan speelt de bal door. Buga geeft de bal voor. Noordhoff kopt de bal weg. Orsatti is nu in balbezit. Orsatti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Greuther Fürth - mirass 0:2

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pehlivan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bjerregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjerregård geeft een lange en hoge pass. Ansaloni krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pleşan trapt de bal weg van het doel. Dydek geeft een lange en hoge pass. Van Avermaet is nu in balbezit. Orsatti onderschept slim de pass. Orsatti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Orsatti is nu in balbezit. Orsatti speelt de bal door. Ansaloni rent richting de bal. Ansaloni haalt uit met een fantastische trap. Pleşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Greuther Fürth - mirass 0:3

20e minuut.
Drandakis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Politowski komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Ansaloni rent richting de bal. Orsatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsatti passt de bal zonder na te denken. Ansaloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansaloni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Van Avermaet is nu in balbezit. Pehlivan onderschept slim de pass. Pehlivan probeert naar een medespeler te passen. Orsatti rent richting de bal. Orsatti draait met de bal, schiet en ... Pleşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Sławiński is nu in balbezit. Sławiński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Noordhoff de bal. Ansaloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansaloni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Bieńkowski rent richting de bal. Gacek verovert de bal door een tackle van achteren. Gacek probeert naar een medespeler te passen. Ansaloni rent richting de bal. Ansaloni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Pehlivan geeft de bal voor. Orsatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsatti haalt uit met een fantastische trap. Pleşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Noordhoff de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Greuther Fürth - mirass 0:4

37e minuut.
Politowski heeft problemen om de bal te vangen. Pehlivan is nu in balbezit. Pehlivan passt de bal in één keer door. Orsatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsatti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

38e minuut.
Vascu heeft problemen om de bal te vangen. Pehlivan probeert naar een medespeler te passen. Ansaloni is nu in balbezit. Orsatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsatti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Piñera Zapatero de bal. Piñera Zapatero passt de bal met de wreef. Ansaloni rent richting de bal. Ansaloni draait met de bal, schiet en ... Pleşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Greuther Fürth - mirass 0:5

43e minuut.
Ansaloni met een sublieme pass. Orsatti rent richting de bal. Ansaloni rent richting de bal. Ansaloni haalt uit met een fantastische trap. Pleşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Greuther Fürth - mirass 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SpVgg Greuther Fürth 76%, mirass 24%.
SpVgg Greuther Fürth - mirass 0:6

53e minuut.
Van Avermaet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivan onderschept slim de pass. Pehlivan speelt de bal door. Orsatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsatti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Pehlivan rent richting de bal. Pehlivan passt de bal met de wreef. Orsatti is nu in balbezit. Ansaloni is nu in balbezit. Ansaloni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kin rent richting de bal. Orsatti onderschept slim de pass. Orsatti speelt de bal door. Ansaloni rent richting de bal. Ansaloni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Buchner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pehlivan is nu in balbezit. Pehlivan passt de bal met de wreef. Ansaloni is nu in balbezit. Ansaloni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Orsatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Avermaet begaat een overtreding. Orsatti raakt geblesseerd tijdens het duel. Pehlivan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Orsatti krijgt zijn hoofd ertegen. Pleşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ansaloni is nu in balbezit. Paal! Daar is Ansaloni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Gacek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bjerregård probeert naar een medespeler te passen. Noordhoff is nu in balbezit. Ansaloni onderschept slim de pass. Ansaloni schiet op doel. Pleşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Greuther Fürth - mirass 0:7

66e minuut.
Orsatti verovert de bal door een tackle van achteren. Kin verovert de bal door een tackle van achteren. Pehlivan verovert de bal door een tackle van achteren. Pehlivan geeft een hoge lob. Ansaloni maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

68e minuut.
Van Avermaet is nu in balbezit. Van Avermaet geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orsatti met een snelle inworp. Pehlivan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Orsatti kopt de bal weg. Klungelig pakt Attorliqov de bal. Ansaloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsatti rent richting de bal. Orsatti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Greuther Fürth - mirass 0:8

73e minuut.
Kin passt de bal in één keer door. Van Avermaet bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsatti onderschept slim de pass. Orsatti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Bjerregård geeft een hoge lob. Ansaloni heeft problemen om de bal te vangen. Kin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ansaloni raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Orsatti legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Greuther Fürth - mirass 0:9

83e minuut.
Piñera Zapatero rent richting de bal. Piñera Zapatero met een sublieme pass. Orsatti rent richting de bal. Ansaloni rent richting de bal. Ansaloni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Orsatti geeft een hoge lob. Noordhoff rent richting de bal. Noordhoff passt de bal zonder na te denken. Piñera Zapatero rent richting de bal. Piñera Zapatero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ansaloni rent richting de bal. Ansaloni draait met de bal, schiet en ... Pleşan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Greuther Fürth - mirass 0:10

86e minuut.
Pehlivan is nu in balbezit. Pehlivan geeft een hoge lob. Noordhoff heeft problemen om de bal te vangen. Ansaloni rent richting de bal. Ansaloni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Bieńkowski rent richting de bal. Bjerregård verovert de bal door een tackle van achteren. Bjerregård passt de bal zonder na te denken. Orsatti is nu in balbezit. Orsatti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SpVgg Greuther Fürth - mirass 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SpVgg Greuther Fürth 82%, mirass 18%.
SpVgg Greuther Fürth - mirass 0:11