Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wks Wygon FC Łomot
Sweep Tactiek B31x
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 55.4
adequate Schieten outstanding
good Passen good
solid Verdedigen solid


8e minuut.
Peijnenburg probeert naar een medespeler te passen. Jabłoński speelt de bal door. Piangerelli is nu in balbezit. Piangerelli geeft een lange en hoge pass. Tüzünataç springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Jabłoński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piangerelli de bal. Piangerelli probeert naar een medespeler te passen. Tüzünataç rent richting de bal. Tüzünataç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - FC Łomot 0:1

11e minuut.
Zaplatin passt de bal zonder na te denken. Taerwe is nu in balbezit. Taerwe passt de bal zonder na te denken. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui draait met de bal, schiet en ... Cichý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Herda geeft een lange en hoge pass. Daar is Derksen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derksen draait met de bal, schiet en ... Yarkay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - FC Łomot 0:2

15e minuut.
Jabłoński is nu in balbezit. Piangerelli onderschept slim de pass. Piangerelli speelt de bal door. Tüzünataç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzünataç haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Taerwe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriş geeft een hoge lob. Derksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Derksen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Muraru verovert de bal door een tackle van achteren. Muraru passt de bal in één keer door. Piangerelli speelt de bal door. Derksen heeft problemen om de bal te vangen. Derksen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tüzünataç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzünataç haalt uit met een fantastische trap. Yarkay maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Dougaleris passt de bal in één keer door. Daar is Pistrui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pistrui passt de bal met de wreef. Piękny bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - FC Łomot 1:2

24e minuut.
Piękny rent richting de bal. Tüzünataç schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Piękny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferret zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Taerwe passt de bal met de wreef. Ferret probeert naar een medespeler te passen. Dougaleris speelt de bal door. Piękny rent richting de bal. Piękny haalt uit met een fantastische trap. Cichý bokst de bal weg.

29e minuut.
Opriş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pistrui. Opriş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Herda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Derksen kopt de bal weg. Piangerelli rent richting de bal. Piangerelli geeft een lange en hoge pass. Tüzünataç krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - FC Łomot 1:3

31e minuut.
Jabłoński kopt de bal weg. Klungelig pakt Villoldo de bal. Tüzünataç rent richting de bal. Derksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Derksen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Piangerelli geeft een lange en hoge pass. Tüzünataç kopt de bal weg. Klungelig pakt Derksen de bal. Derksen draait met de bal, schiet en ... Yarkay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - FC Łomot 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wks Wygon 49%, FC Łomot 51%.
Wks Wygon - FC Łomot 1:4

51e minuut.
Derksen onderschept slim de pass. Derksen passt de bal zonder na te denken. Tüzünataç rent richting de bal. Tüzünataç schiet op doel. Yarkay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - FC Łomot 1:5

53e minuut.
Derksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Villoldo onderschept slim de pass. Tüzünataç verovert de bal door een tackle van achteren. Tüzünataç haalt uit met een fantastische trap. Yarkay maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
La Torre verovert de bal door een tackle van achteren. La Torre probeert naar een medespeler te passen. Tüzünataç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzünataç draait met de bal, schiet en ... Yarkay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - FC Łomot 1:6

56e minuut.
Stănică rent richting de bal. Stănică geeft een lange en hoge pass. Peijnenburg kopt de bal weg. Derksen is nu in balbezit. Derksen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Dougaleris geeft een lange en hoge pass. Piękny heeft problemen om de bal te vangen. La Torre probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tüzünataç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüzünataç draait met de bal, schiet en ... Yarkay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Muraru de bal. Derksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Derksen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Zaplatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriş onderschept slim de pass. Opriş passt de bal met de wreef. Daar is Peijnenburg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peijnenburg geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Derksen is nu in balbezit. Derksen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - FC Łomot 1:7

63e minuut.
Peijnenburg geeft een lange en hoge pass. Muraru speelt de bal door. Derksen is nu in balbezit. Derksen haalt uit met een fantastische trap. Villoldo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Peijnenburg probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dougaleris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dougaleris passt de bal in één keer door. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui haalt uit met een fantastische trap. Cichý kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Muraru kopt de bal weg. Ferret probeert naar een medespeler te passen. Derksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Derksen draait met de bal, schiet en ... Yarkay probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Dent geeft een lange en hoge pass. Derksen kopt de bal weg. Tüzünataç is nu in balbezit. Tüzünataç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Wygon - FC Łomot 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wks Wygon 63%, FC Łomot 37%.
Wks Wygon - FC Łomot 1:8