Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Lwówek The Best Yung Boys
10.02.2024 Tactiek win lewa
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 5
36.7 gemiddelde waardering 61
matig Schieten uitmuntend
redelijk Passen solide
matig Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Kilkis is nu in balbezit. Kilkis met een sublieme pass. Bugla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugla geeft een hoge lob. Coporan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - The Best Yung Boys 0:1

9e minuut.
Messias heeft problemen om de bal te vangen. Messias met een sublieme pass. Rob speelt de bal door. Coporan is nu in balbezit. Coporan draait met de bal, schiet en ... Giejsztorewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Messias geeft een hoge lob. Coporan is nu in balbezit. Martínez Pujalte rent richting de bal. Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan haalt uit met een fantastische trap. Giejsztorewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Stoica rent richting de bal. Rob verovert de bal door een tackle van achteren. Rob geeft een hoge lob. Klungelig pakt Coporan de bal. Coporan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Bugla geeft de bal voor. Stoica kopt de bal weg. Kilkis is nu in balbezit. Kilkis geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Syroka de bal onder controle te krijgen. Giejsztorewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Vlahuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Rob onderschept slim de pass. Rob geeft een hoge lob. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan schiet op doel. Giejsztorewicz bokst de bal weg.

35e minuut.
Rob is nu in balbezit. Rob geeft een hoge lob. Daar is Martínez Pujalte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coporan rent richting de bal. Coporan schiet op doel. Giejsztorewicz bokst de bal weg.

36e minuut.
Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănase verovert de bal door een tackle van achteren. Tănase geeft een lange en hoge pass. Coporan is nu in balbezit. Coporan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Coporan passt de bal in één keer door. Martínez Pujalte heeft problemen om de bal te vangen. Coporan onderschept slim de pass. Coporan schiet op doel. Giejsztorewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - The Best Yung Boys 0:2

39e minuut.
Rob probeert naar een medespeler te passen. Messias is nu in balbezit. Messias geeft een hoge lob. Coporan is nu in balbezit. Coporan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kilkis passt de bal in één keer door. Messias bereikt de bal nog maar net als eerste. Messias passt de bal met de wreef. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan haalt uit met een fantastische trap. Giejsztorewicz bokst de bal weg. Stoica heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - The Best Yung Boys 0:3

43e minuut.
Daar is Bugla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Messias is nu in balbezit. Messias met een sublieme pass. Coporan is nu in balbezit. Coporan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Lwówek 83%, The Best Yung Boys 17%.
Pogoń Lwówek - The Best Yung Boys 0:3

49e minuut.
Messias passt de bal zonder na te denken. Rob rent richting de bal. Rob geeft de bal voor. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan haalt uit met een fantastische trap. Giejsztorewicz bokst de bal weg.

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Mlynár de bal onder controle te krijgen. Tumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugla maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bugla moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bugla schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

57e minuut.
Coporan kopt de bal weg. Roldán heeft problemen om de bal te vangen. Messias rent richting de bal. Messias geeft de bal voor. Coporan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Messias onderschept slim de pass. Messias geeft een lange en hoge pass. Coporan rent richting de bal. Coporan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - The Best Yung Boys 0:4

64e minuut.
Messias heeft problemen om de bal te vangen. Messias geeft een hoge lob. Coporan is nu in balbezit. Coporan schiet op doel. Giejsztorewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - The Best Yung Boys 0:5

65e minuut.
Vlahuţă is nu in balbezit. Messias bereikt de bal nog maar net als eerste. Messias geeft een hoge lob. Coporan is nu in balbezit. Coporan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kilkis is nu in balbezit. Daar is Kilkis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilkis geeft de bal voor. Stoica heeft problemen om de bal te vangen. Coporan is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coporan rent richting de bal. Coporan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - The Best Yung Boys 0:6

78e minuut.
Syroka kopt de bal weg. Kilkis is nu in balbezit. Kilkis geeft een hoge lob. Coporan rent richting de bal. Coporan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Kilkis rent richting de bal. Kilkis geeft een lange en hoge pass. Daar is Roldán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coporan is nu in balbezit. Coporan haalt uit met een fantastische trap. Giejsztorewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Kilkis is nu in balbezit. Kilkis geeft de bal voor. Klungelig pakt Stoica de bal. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan schiet op doel. Giejsztorewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Syroka geeft een lange en hoge pass. Coporan kopt de bal weg. Kilkis geeft de bal voor. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Messias geeft een hoge lob. Klungelig pakt Martínez Pujalte de bal. Martínez Pujalte verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - The Best Yung Boys 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Lwówek 85%, The Best Yung Boys 15%.
Pogoń Lwówek - The Best Yung Boys 0:7