Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mokry w Natalce Bianco-Neri
Kocham Natalke Tactiek 9.23 5-1-2-2 v3
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
42.6 gemiddelde waardering 47.3
good Schieten very good
average Passen good
good Verdedigen average


19e minuut.
Łuszczewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Qvarnström met de inworp. Ask rent richting de bal. Ask geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klötzli verovert de bal door een tackle van achteren. Klötzli geeft de bal voor. Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. Krych haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Qəmbərov heeft problemen om de bal te vangen. Fröberg onderschept slim de pass. Fröberg passt de bal met de wreef. Ganach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganach schiet op doel. Skourtis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qəmbərov met een snelle inworp. Wrzecionkowski probeert naar een medespeler te passen. Krych rent richting de bal. Krych draait met de bal, schiet en ... Sarri bokst de bal weg.

45e minuut.
Qəmbərov is nu in balbezit. Qəmbərov passt de bal met de wreef. Machnicki is nu in balbezit. Krych onderschept slim de pass. Krych schiet op doel. Sarri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mokry w Natalce 51%, Bianco-Neri 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mokry w Natalce - Bianco-Neri 0:0

47e minuut.
Caliandro passt de bal zonder na te denken. Qəmbərov rent richting de bal. Qəmbərov geeft de bal voor. Krych probeert de bal met de borst te controleren. Krych draait met de bal, schiet en ... Sarri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Qvarnström bereikt de bal nog maar net als eerste. Klötzli onderschept slim de pass. Klötzli geeft een lange en hoge pass. Krych rent richting de bal. Krych schiet op doel. Sarri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Musialik rent richting de bal. Musialik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Skourtis trapt de bal weg van het doel. Qəmbərov kopt de bal weg. Klungelig pakt Musialik de bal. Musialik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarik is nu in balbezit. Musialik verovert de bal door een tackle van achteren. Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. Krych draait met de bal, schiet en ... Sarri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Musialik bereikt de bal nog maar net als eerste. Musialik haalt uit met een fantastische trap. Sarri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Kentsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kentsson geeft een hoge lob. Krych rent richting de bal. Krych schiet op doel. Sarri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - Bianco-Neri 0:1

72e minuut.
Klötzli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ask onderschept slim de pass. Ask passt de bal met de wreef. Ganach rent richting de bal. Ganach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Szarik geeft een lange en hoge pass. Viena kan de bal niet met de borst controleren. Wrzecionkowski rent richting de bal. Fröberg onderschept slim de pass. Fröberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mokry w Natalce 50%, Bianco-Neri 50%.
Mokry w Natalce - Bianco-Neri 0:1