Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*FC HILTI* MG Huragan
Attack Tactiek podstawa
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 57.6
matig Schieten formidabel
goed Passen formidabel
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Dolibowski is nu in balbezit. Dolibowski met een sublieme pass. Holta bereikt de bal nog maar net als eerste. Holta haalt uit met een fantastische trap. Pule` probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*FC HILTI* - MG Huragan 0:1

3e minuut.
Calvo onderschept slim de pass. Changping is nu in balbezit. Changping passt de bal zonder na te denken. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pule` trapt de bal weg. Changping kopt de bal weg. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo draait met de bal, schiet en ... Pule` probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Calvo is nu in balbezit. Cork tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calvo raakt geblesseerd tijdens het duel. Changping met een snel genomen vrije trap. Holta springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*FC HILTI* - MG Huragan 0:2

10e minuut.
Radevich speelt de bal door. Dyowe Roig met een sublieme pass. Dolibowski speelt de bal door. Calvo rent richting de bal. Calvo haalt uit met een fantastische trap. Pule` kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Holta rent richting de bal. Holta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Potakiewicz de bal onder controle te krijgen. Pule` werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Changping probeert naar een medespeler te passen. Dolibowski rent richting de bal. Dolibowski passt de bal zonder na te denken. Holta rent richting de bal. Holta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Dolibowski geeft de bal voor. Holta kopt de bal weg. Daar is Cork, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo draait met de bal, schiet en ... Pule` verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Dyowe Roig kopt de bal weg. Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolibowski geeft een lange en hoge pass. Holta is nu in balbezit. Holta draait met de bal, schiet en ... Pule` bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
*FC HILTI* - MG Huragan 0:3

23e minuut.
Changping verovert de bal door een tackle van achteren. Changping passt de bal zonder na te denken. Holta rent richting de bal. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo schiet op doel. Pule` bokst de bal weg.

25e minuut.
Changping bereikt de bal nog maar net als eerste. Changping passt de bal zonder na te denken. Calvo rent richting de bal. Calvo schiet op doel. Pule` werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*FC HILTI* - MG Huragan 0:4

27e minuut.
Anielski is nu in balbezit. Holta onderschept slim de pass. Holta passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Calvo de bal. Calvo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dyowe Roig speelt de bal door. Dolibowski geeft de bal voor. Calvo kopt de bal weg. Holta bereikt de bal nog maar net als eerste. Holta draait met de bal, schiet en ... Pule` verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Dolibowski passt de bal zonder na te denken. Changping is nu in balbezit. Changping geeft een hoge lob. Holta is nu in balbezit. Holta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Salvidio geeft een hoge lob. Holta kopt de bal weg. Calvo is nu in balbezit. Calvo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*FC HILTI* - MG Huragan 0:5

43e minuut.
Changping is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osorio. Changping raakt geblesseerd tijdens het duel. Changping zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Holta maakt een snoekduik en kopt de bal. Pule` kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Dolibowski met een sublieme pass. Salvidio rent richting de bal. Salvidio speelt de bal door. Holta bereikt de bal nog maar net als eerste. Holta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pule` werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Hudysz heeft problemen om de bal te vangen. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo haalt uit met een fantastische trap. Pule` verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Potakiewicz controleert de bal met de borst. Holta bereikt de bal nog maar net als eerste. Holta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *FC HILTI* 73%, MG Huragan 27%.
*FC HILTI* - MG Huragan 0:5

46e minuut.
Changping onderschept slim de pass. Changping probeert naar een medespeler te passen. Salvidio bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvidio geeft een hoge lob. Calvo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Šmátrala speelt de bal door. Salvidio bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvidio speelt de bal door. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo schiet op doel. Pule` kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Hudysz de bal. Calvo is nu in balbezit. Calvo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Holta rent richting de bal. Changping rent richting de bal. Changping probeert naar een medespeler te passen. Holta rent richting de bal. Holta schiet op doel. Pule` probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Cork geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dolibowski met de inworp. Osorio speelt de bal door. Dolibowski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Holta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pule` verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Holta rent richting de bal. Holta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*FC HILTI* - MG Huragan 0:6

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Robles komt het veld opgelopen. Pesce komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Dolibowski geeft een hoge lob. Holta kopt de bal weg. Klungelig pakt Cork de bal. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Dolibowski rent richting de bal. Dolibowski geeft een lange en hoge pass. Potakiewicz kopt de bal weg. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Dolibowski met een sublieme pass. Daar is Calvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calvo speelt de bal door. Holta rent richting de bal. Holta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*FC HILTI* - MG Huragan 0:7

75e minuut.
Changping rent richting de bal. Changping passt de bal zonder na te denken. Salvidio bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvidio geeft de bal voor. Calvo krijgt zijn hoofd ertegen. Pesce bokst de bal weg. Holta rent richting de bal. Holta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*FC HILTI* - MG Huragan 0:8

79e minuut.
Holta is nu in balbezit. Changping probeert naar een medespeler te passen. Dolibowski rent richting de bal. Dolibowski geeft een lange en hoge pass. Holta krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Calvo de bal onder controle te krijgen. Hudysz geeft een hoge lob. Changping speelt de bal door. Holta rent richting de bal. Holta haalt uit met een fantastische trap. Pesce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *FC HILTI* 56%, MG Huragan 44%.
*FC HILTI* - MG Huragan 0:8