Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dobrzyniewo Duże The Noyes
Attack Tactiek The Noyes
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 60
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.6 gemiddelde waardering 57.1
average Schieten solid
poor Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Boiński passt de bal met de wreef. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie passt de bal zonder na te denken. Ives is nu in balbezit. Ives draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo Duże - The Noyes 0:1

3e minuut.
Kolk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolk speelt de bal door. Ives rent richting de bal. Ives schiet op doel. Smarzyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Kolk neemt de hoekschop. Doeltrap. Niejadlik trapt de bal weg. Daar is Eftimie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftimie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo Duże - The Noyes 0:2

6e minuut.
Cissokho kopt de bal weg. Eftimie is nu in balbezit. Eftimie geeft een hoge lob. Ives is nu in balbezit. Ives schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Cissokho rent richting de bal. Cissokho probeert naar een medespeler te passen. Ives bereikt de bal nog maar net als eerste. Ives schiet op doel. Smarzyński probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Eftimie heeft problemen om de bal te vangen. Eftimie passt de bal met de wreef. Ives is nu in balbezit. Ives schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ives is nu in balbezit. Ives schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Cissokho met een sublieme pass. Boiński heeft problemen om de bal te vangen. Boiński met een sublieme pass. Ives rent richting de bal. Ives draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Boiński rent richting de bal. Boiński passt de bal in één keer door. Smarzyński is nu in balbezit. Eftimie onderschept slim de pass. Eftimie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ives is nu in balbezit. Ives haalt uit met een fantastische trap. Niejadlik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kulpaka de bal. Ives is nu in balbezit. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie schiet op doel. Niejadlik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cissokho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Filmer komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Boiński met een sublieme pass. Klungelig pakt Eftimie de bal. Smarzyński is nu in balbezit. Eftimie verovert de bal door een tackle van achteren. Eftimie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bharat probeert naar een medespeler te passen. Eftimie heeft problemen om de bal te vangen. Eftimie probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ives, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ives draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo Duże - The Noyes 0:3

23e minuut.
Ives rent richting de bal. Ives passt de bal zonder na te denken. Eftimie rent richting de bal. Eftimie schiet op doel. Niejadlik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo Duże - The Noyes 0:4

23e minuut.
Boiński onderschept slim de pass. Boiński met een sublieme pass. Yılıkmaz met een sublieme pass. Kolk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie onderschept slim de pass. Eftimie passt de bal zonder na te denken. Kolk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo Duże - The Noyes 0:5

27e minuut.
Kolk geeft de bal voor. Filmer kopt de bal weg. Eftimie is nu in balbezit. Eftimie draait met de bal, schiet en ... Niejadlik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo Duże - The Noyes 0:6

29e minuut.
Kolk speelt de bal door. Boiński geeft een hoge lob. Eftimie rent richting de bal. Eftimie schiet op doel. Smarzyński probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

29e minuut.
Żłobiński geeft een lange en hoge pass. Bharat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bharat passt de bal zonder na te denken. Filmer heeft problemen om de bal te vangen. Filmer geeft de bal voor. Niejadlik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Boiński de bal onder controle te krijgen. Boiński probeert naar een medespeler te passen. Eftimie rent richting de bal. Eftimie geeft de bal voor. Ives springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo Duże - The Noyes 0:7

34e minuut.
Filmer speelt de bal door. Bharat met een sublieme pass. Boiński met een sublieme pass. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo Duże - The Noyes 0:8

35e minuut.
Kukiełka passt de bal met de wreef. Ives is nu in balbezit. Ives met een sublieme pass. Eftimie heeft problemen om de bal te vangen. Eftimie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo Duże - The Noyes 0:9

37e minuut.
Filmer passt de bal in één keer door. Eftimie is nu in balbezit. Eftimie speelt de bal door. Ives rent richting de bal. Ives haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Niejadlik trapt de bal weg. Filmer kopt de bal weg. Eftimie rent richting de bal. Eftimie geeft een hoge lob. Ives maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ives rent richting de bal. Ives haalt uit met een fantastische trap. Smarzyński heeft problemen om de bal te vangen. Eftimie is nu in balbezit. Eftimie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bharat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vroomen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobrzyniewo Duże 85%, The Noyes 15%.
Dobrzyniewo Duże - The Noyes 0:9

46e minuut.
Eftimie passt de bal met de wreef. Filmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Filmer passt de bal zonder na te denken. Kolk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo Duże - The Noyes 0:10

49e minuut.
Niejadlik met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Kukiełka de bal. Boiński speelt de bal door. Klungelig pakt Eftimie de bal. Eftimie schiet op doel. Niejadlik bokst de bal weg. Ives rent richting de bal. Ives haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo Duże - The Noyes 0:11

52e minuut.
Buitenspel voor Eftimie. Goede buitenspelval van de verdediging. Niejadlik neemt vlug de vrije trap. Filmer kopt de bal weg. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Boiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiński passt de bal zonder na te denken. Ives is nu in balbezit. Ives schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo Duże - The Noyes 0:12

56e minuut.
Smarzyński heeft problemen om de bal te vangen. Filmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Filmer geeft een hoge lob. Ives is nu in balbezit. Ives schiet op doel. Niejadlik bokst de bal weg.

57e minuut.
Kolk is nu in balbezit. Kolk passt de bal met de wreef. Kukiełka rent richting de bal. Eftimie verovert de bal door een tackle van achteren. Eftimie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo Duże - The Noyes 0:13

58e minuut.
Gabrhelík komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Filmer speelt de bal door. Gabrhelík probeert de bal met de borst te controleren. Filmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Boiński de bal. Boiński draait met de bal, schiet en ... Niejadlik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Vroomen met een sublieme pass. Gabrhelík is nu in balbezit. Klungelig pakt Gabrhelík de bal. Gabrhelík schiet op doel. Niejadlik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo Duże - The Noyes 0:14

63e minuut.
Yılıkmaz kopt de bal weg. Boiński rent richting de bal. Boiński passt de bal met de wreef. Gabrhelík is nu in balbezit. Gabrhelík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo Duże - The Noyes 0:15

64e minuut.
Ives probeert naar een medespeler te passen. Boiński rent richting de bal. Boiński passt de bal zonder na te denken. Gabrhelík bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrhelík haalt uit met een fantastische trap. Niejadlik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kolk is nu in balbezit. Kolk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Filmer is nu in balbezit. Filmer geeft de bal voor. Klungelig pakt Ives de bal. Ives draait met de bal, schiet en ... Kulpaka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo Duże - The Noyes 0:16

66e minuut.
Gabrhelík passt de bal in één keer door. Filmer is nu in balbezit. Filmer passt de bal met de wreef. Gabrhelík rent richting de bal. Boiński geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo Duże - The Noyes 0:17

69e minuut.
Filmer controleert de bal met de borst. Żłobiński verovert de bal door een tackle van achteren. Żłobiński geeft een hoge lob. Vroomen probeert de bal aan de voet te houden. Vroomen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Boiński heeft problemen om de bal te vangen. Ives bereikt de bal nog maar net als eerste. Ives geeft een lange en hoge pass. Gabrhelík is nu in balbezit. Gabrhelík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo Duże - The Noyes 0:18

72e minuut.
Filmer geeft een lange en hoge pass. Smarzyński kopt de bal weg. Kolk met een sublieme pass. Ives rent richting de bal. Ives haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo Duże - The Noyes 0:19

74e minuut.
Boiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Filmer rent richting de bal. Filmer speelt de bal door. Gabrhelík heeft problemen om de bal te vangen. Gabrhelík haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Daar is Szczerbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Vroomen met een snelle inworp. Daar is Filmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filmer geeft een hoge lob. Niejadlik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ives rent richting de bal. Ives schiet op doel. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Smarzyński is nu in balbezit. Smarzyński geeft een hoge lob. Inworp. Kolk met een snelle inworp. Boiński met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Boiński passt de bal met de wreef. Ives rent richting de bal. Ives probeert naar een medespeler te passen. Gabrhelík is nu in balbezit. Gabrhelík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Boiński geeft een hoge lob. Gabrhelík is nu in balbezit. Gabrhelík geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ives de bal. Ives haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Boiński rent richting de bal. Boiński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gabrhelík de bal. Gabrhelík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Niejadlik trapt de bal weg van het doel. Boiński rent richting de bal. Boiński geeft een hoge lob. Gabrhelík is nu in balbezit. Gabrhelík schiet op doel. Niejadlik bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Filmer zal de hoekschop nemen. Smarzyński heeft problemen om de bal te vangen. Gabrhelík rent richting de bal. Ives bereikt de bal nog maar net als eerste. Ives haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo Duże - The Noyes 0:20

83e minuut.
Filmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrhelík is nu in balbezit. Gabrhelík passt de bal met de wreef. Ives bereikt de bal nog maar net als eerste. Ives schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo Duże - The Noyes 0:21

86e minuut.
Mengo rent richting de bal. Mengo geeft een hoge lob. Kolk kopt de bal weg. Ives bereikt de bal nog maar net als eerste. Ives schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Yılıkmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Yılıkmaz speelt de bal door. Boiński met een sublieme pass. Gabrhelík is nu in balbezit. Gabrhelík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo Duże - The Noyes 0:22

90e minuut.
Vroomen passt de bal zonder na te denken. Filmer heeft problemen om de bal te vangen. Boiński geeft een hoge lob. Kolk is nu in balbezit. Kolk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobrzyniewo Duże 87%, The Noyes 13%.
Dobrzyniewo Duże - The Noyes 0:22