Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latający Holender FC Sages
T27 Tactiek SagesHome
33% Balbezit 67%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
22.3 gemiddelde waardering 51.1
hopeloos Schieten uitstekend
waardeloos Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen goed


9e minuut.
Fernández López rent richting de bal. Fernández López passt de bal zonder na te denken. Babiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiarz geeft een hoge lob. Kalmurand krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Holender - FC Sages 0:1

11e minuut.
Babiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiarz geeft de bal voor. Goussey verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fryc geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Babiarz verovert de bal door een tackle van achteren. Babiarz geeft een hoge lob. Goussey is nu in balbezit. Kalmurand verovert de bal door een tackle van achteren. Kalmurand schiet op doel. Arryn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Holender - FC Sages 0:2

22e minuut.
Kalmurand controleert de bal met de borst. Tălpaciu is nu in balbezit. Kalmurand is nu in balbezit. Kalmurand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Holender - FC Sages 0:3

27e minuut.
Goussey rent richting de bal. Goussey geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fryc met de inworp. Fernández López geeft een lange en hoge pass. Arryn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tălpaciu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Holender - FC Sages 0:4

30e minuut.
Fernández López rent richting de bal. Fernández López geeft een lange en hoge pass. Acıbadem heeft problemen om de bal te vangen. Kalmurand onderschept slim de pass. Kalmurand schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Fryc verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Fryc de bal. Fryc met een sublieme pass. Kalmurand rent richting de bal. Kalmurand schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Fryc de bal. Fryc passt de bal zonder na te denken. Fernández López probeert naar een medespeler te passen. Tălpaciu rent richting de bal. Tălpaciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Inworp. Szmigiel met een snelle inworp. Fryc rent richting de bal. Fryc geeft de bal voor. Tălpaciu maakt een snoekduik en kopt de bal. Arryn bokst de bal weg.

45e minuut.
McHewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. McHewitt geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babiarz met een snelle inworp. Fernández López geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latający Holender 81%, FC Sages 19%.
Latający Holender - FC Sages 0:4

46e minuut.
Babiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiarz geeft de bal voor. Kalmurand is nu in balbezit. Kalmurand draait met de bal, schiet en ... Arryn werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Fernández López is nu in balbezit. Fernández López passt de bal met de wreef. Babiarz is nu in balbezit. Babiarz schiet op doel. Arryn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Holender - FC Sages 0:5

54e minuut.
Tălpaciu geeft een hoge lob. Fernández López rent richting de bal. Fernández López passt de bal in één keer door. Kalmurand rent richting de bal. Kalmurand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Holender - FC Sages 0:6

56e minuut.
Mienculewicz passt de bal zonder na te denken. Fernández López rent richting de bal. Fernández López passt de bal in één keer door. Kalmurand rent richting de bal. Kalmurand draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Hoogwegt is nu in balbezit. Janković onderschept slim de pass. Janković passt de bal met de wreef. Kalmurand is nu in balbezit. Kalmurand haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Holender - FC Sages 0:7

69e minuut.
Acıbadem rent richting de bal. Fryc verovert de bal door een tackle van achteren. Fryc geeft de bal voor. Daar is Tălpaciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tălpaciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Holender - FC Sages 0:8

71e minuut.
Daar is Fryc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fryc geeft een hoge lob. Kalmurand is nu in balbezit. Kalmurand draait met de bal, schiet en ... Arryn maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Cupiał geeft een lange en hoge pass. Janković is nu in balbezit. Janković geeft de bal voor. Kalmurand bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmurand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Holender - FC Sages 0:9

81e minuut.
Inworp. Fryc met een snelle inworp. Fernández López geeft een hoge lob. Tălpaciu maakt een snoekduik en kopt de bal. McHewitt onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
McHewitt is nu in balbezit. McHewitt geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babiarz met de inworp. Fernández López geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalmurand is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Holender - FC Sages 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latający Holender 78%, FC Sages 22%.
Latający Holender - FC Sages 0:10