Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enugu Rangers KP MARTINI
molze Tactiek k3
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 59.4
adequate Schieten formidable
good Passen excellent
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Kujawiński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pieńkowski de bal. Tuấn Khanh is nu in balbezit. Tuấn Khanh draait met de bal, schiet en ... Elharar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KP MARTINI 0:1

5e minuut.
Zarzeczny rent richting de bal. Zarzeczny geeft een lange en hoge pass. Purcărea heeft problemen om de bal te vangen. Purcărea geeft een lange en hoge pass. Tuấn Khanh maakt een snoekduik en kopt de bal. Elharar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KP MARTINI 0:2

8e minuut.
Lepper probeert naar een medespeler te passen. Śmiechowicz is nu in balbezit. Tuấn Khanh onderschept slim de pass. Tuấn Khanh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KP MARTINI 0:3

9e minuut.
Bagaziński probeert naar een medespeler te passen. Kujawiński rent richting de bal. Kujawiński passt de bal zonder na te denken. Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khanh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KP MARTINI 0:4

11e minuut.
Piasecki is nu in balbezit. Pacielli onderschept slim de pass. Pacielli geeft een lange en hoge pass. Zarzeczny krijgt zijn hoofd ertegen. Elharar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KP MARTINI 0:5

12e minuut.
Zarzeczny verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Tuấn Khanh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szymański krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Inworp. Pacielli met de inworp. Tuấn Khanh rent richting de bal. Tuấn Khanh schiet op doel. Elharar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KP MARTINI 0:6

17e minuut.
Gajownik probeert naar een medespeler te passen. Ziobro is nu in balbezit. Granat onderschept slim de pass. Granat geeft een hoge lob. Zarzeczny krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Elharar trapt de bal weg. Pacielli kopt de bal weg. Tuấn Khanh is nu in balbezit. Tuấn Khanh haalt uit met een fantastische trap. Paal! Elharar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Gajownik is nu in balbezit. Gajownik geeft een hoge lob. Tuấn Khanh rent richting de bal. Tuấn Khanh schiet op doel. Elharar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KP MARTINI 0:7

27e minuut.
Pieńkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gajownik onderschept slim de pass. Gajownik geeft een lange en hoge pass. Zarzeczny is nu in balbezit. Zarzeczny haalt uit met een fantastische trap. Elharar bokst de bal weg. Purcărea probeert naar een medespeler te passen. Zarzeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzeczny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KP MARTINI 0:8

30e minuut.
Bagaziński controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gajownik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zarzeczny kopt de bal weg. Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khanh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gajownik speelt de bal door. Granat probeert naar een medespeler te passen. Zarzeczny rent richting de bal. Tuấn Khanh is nu in balbezit. Tuấn Khanh draait met de bal, schiet en ... Elharar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pacielli neemt de hoekschop. Zarzeczny krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KP MARTINI 0:9

35e minuut.
Purcărea geeft een hoge lob. Tuấn Khanh maakt een snoekduik en kopt de bal. Zarzeczny is nu in balbezit. Zarzeczny haalt uit met een fantastische trap. Elharar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KP MARTINI 0:10

38e minuut.
Purcărea rent richting de bal. Purcărea passt de bal met de wreef. Granat geeft een lange en hoge pass. Tuấn Khanh is nu in balbezit. Tuấn Khanh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Elharar met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacielli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gajownik rent richting de bal. Gajownik geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KP MARTINI 0:11

41e minuut.
Inworp. Purcărea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Granat bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzeczny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Raouf speelt de bal door. Daar is Purcărea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purcărea passt de bal met de wreef. Zarzeczny rent richting de bal. Zarzeczny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 82%, KP MARTINI 18%.
Enugu Rangers - KP MARTINI 0:11

47e minuut.
Granat passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Purcărea de bal. Purcărea geeft een lange en hoge pass. Tuấn Khanh maakt een snoekduik en kopt de bal. Elharar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KP MARTINI 0:12

47e minuut.
Smuda komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcărea geeft de bal voor. Śmiechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khanh onderschept slim de pass. Tuấn Khanh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pacielli zal de hoekschop nemen. Zarzeczny springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KP MARTINI 0:13

55e minuut.
Gherea geeft een hoge lob. Daar is Zarzeczny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarzeczny met een sublieme pass. Purcărea geeft een hoge lob. Tuấn Khanh springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Inworp. Czyrko komt het veld opgelopen. Purcărea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zarzeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzeczny passt de bal in één keer door. Gajownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajownik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KP MARTINI 0:14

59e minuut.
Pacielli passt de bal in één keer door. Granat rent richting de bal. Granat geeft een lange en hoge pass. Zarzeczny is nu in balbezit. Zarzeczny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KP MARTINI 0:15

60e minuut.
Tuấn Khanh is nu in balbezit. Tuấn Khanh geeft een lange en hoge pass. Biesiekierski controleert de bal met de borst. Zarzeczny is nu in balbezit. Zarzeczny draait met de bal, schiet en ... Elharar bokst de bal weg.

61e minuut.
Biesiekierski kopt de bal weg. Pacielli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ziobro de bal. Zarzeczny is nu in balbezit. Zarzeczny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KP MARTINI 0:16

63e minuut.
Zarzeczny verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Khanh rent richting de bal. Zarzeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzeczny schiet op doel. Elharar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KP MARTINI 0:17

66e minuut.
Inworp. Michalczyk komt het veld opgelopen. Valdés komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Gherea speelt de bal door. Purcărea rent richting de bal. Purcărea speelt de bal door. Tuấn Khanh is nu in balbezit. Tuấn Khanh draait met de bal, schiet en ... Elharar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KP MARTINI 0:18

68e minuut.
Pacielli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valdés speelt de bal door. Michalczyk speelt de bal door. Tuấn Khanh is nu in balbezit. Tuấn Khanh haalt uit met een fantastische trap. Elharar bokst de bal weg.

70e minuut.
Zarzeczny rent richting de bal. Biesiekierski is nu in balbezit. Zarzeczny onderschept slim de pass. Zarzeczny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KP MARTINI 0:19

74e minuut.
Tuấn Khanh geeft de bal voor. Klungelig pakt Lepper de bal. Zarzeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzeczny haalt uit met een fantastische trap. Elharar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Valdés kopt de bal weg. Pacielli is nu in balbezit. Pacielli geeft een hoge lob. Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khanh haalt uit met een fantastische trap. Elharar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tuấn Khanh is nu in balbezit. Tuấn Khanh schiet op doel. Elharar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KP MARTINI 0:20

80e minuut.
Michalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziobro is nu in balbezit. Michalczyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Michalczyk krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Gherea met een snelle inworp. Pacielli rent richting de bal. Pacielli passt de bal met de wreef. Tuấn Khanh rent richting de bal. Tuấn Khanh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enugu Rangers - KP MARTINI 0:21

87e minuut.
Rydz onderschept slim de pass. Rydz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Purcărea met de inworp. Michalczyk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enugu Rangers 73%, KP MARTINI 27%.
Enugu Rangers - KP MARTINI 0:21