Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czeski Team Wrocław
Normal Tactiek fif3
44% Balbezit 56%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 54
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
24.7 gemiddelde waardering 51.6
weak Schieten adequate
poor Passen excellent
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Starowicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zagdański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yağız geeft een lange en hoge pass. Stričević krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Janiaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagdański onderschept slim de pass. Zagdański passt de bal in één keer door. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zagdański geeft een hoge lob. Kozajda is nu in balbezit. Kozajda geeft een hoge lob. Starowicz kopt de bal weg. Stričević is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Doeltrap. Binerowski trapt de bal weg van het doel. Zagdański is nu in balbezit. Zagdański passt de bal in één keer door. Yağız geeft een lange en hoge pass. Binerowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stričević rent richting de bal. Stričević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czeski - Team Wrocław 0:1

11e minuut.
Aparicio geeft een lange en hoge pass. Stričević is nu in balbezit. Szerc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stričević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stričević kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Szerc geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Olkiewicz de bal. Aparicio probeert naar een medespeler te passen. Stričević rent richting de bal. Stričević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ciurea geeft een hoge lob. Szerc heeft problemen om de bal te vangen. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czeski - Team Wrocław 0:2

19e minuut.
Szerc verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Starowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starowicz speelt de bal door. Stričević heeft problemen om de bal te vangen. Stričević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Zagdański rent richting de bal. Zagdański geeft een lange en hoge pass. Skarżyński is nu in balbezit. Stričević onderschept slim de pass. Stričević draait met de bal, schiet en ... Binerowski bokst de bal weg. Stričević is nu in balbezit. Stričević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Binerowski probeert naar een medespeler te passen. Zagdański rent richting de bal. Zagdański geeft een hoge lob. Stričević maakt een snoekduik en kopt de bal. Binerowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czeski - Team Wrocław 0:3

28e minuut.
Aparicio rent richting de bal. Aparicio geeft een lange en hoge pass. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czeski - Team Wrocław 0:4

30e minuut.
Dağaş probeert naar een medespeler te passen. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea probeert naar een medespeler te passen. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević schiet op doel. Binerowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Janiaczyk geeft de bal voor. Srebrny bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea onderschept slim de pass. Ciurea geeft een lange en hoge pass. Stričević maakt een snoekduik en kopt de bal. Binerowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Doeltrap. Binerowski met een harde bal richting middenveld. Aparicio speelt de bal door. Daar is Stričević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stričević schiet op doel. Binerowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Zagdański geeft de bal voor. Klungelig pakt Stričević de bal. Olkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Janiaczyk geeft een lange en hoge pass. Aparicio heeft problemen om de bal te vangen. Aparicio passt de bal in één keer door. Ciurea rent richting de bal. Ciurea geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Aparicio kopt de bal weg. Zagdański is nu in balbezit. Zagdański passt de bal in één keer door. Yağız bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağız schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Czeski - Team Wrocław 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czeski 91%, Team Wrocław 9%.
Czeski - Team Wrocław 0:5

50e minuut.
Anasiak heeft problemen om de bal te vangen. Aparicio kopt de bal weg. Zagdański speelt de bal door. Stričević heeft problemen om de bal te vangen. Stričević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Binerowski trapt de bal weg van het doel. Zagdański kopt de bal weg. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czeski - Team Wrocław 0:6

54e minuut.
Zagdański speelt de bal door. Yağız is nu in balbezit. Yağız speelt de bal door. Stričević heeft problemen om de bal te vangen. Stričević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Yağız rent richting de bal. Yağız geeft de bal voor. Szerc verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Stričević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stričević schiet op doel. Binerowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Olkiewicz rent richting de bal. Aparicio verovert de bal door een tackle van achteren. Aparicio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stričević de bal. Stričević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Starowicz onderschept slim de pass. Byrdziak is nu in balbezit. Zagdański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zagdański krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio geeft een lange en hoge pass. Skarżyński heeft problemen om de bal te vangen. Stričević rent richting de bal. Stričević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Ciurea met een snelle inworp. Aparicio geeft de bal voor. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Zosimas speelt de bal door. Klungelig pakt Sørlie de bal. Sørlie geeft de bal voor. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević haalt uit met een fantastische trap. Binerowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Szerc geeft een hoge lob. Zagdański heeft problemen om de bal te vangen. Zagdański speelt de bal door. Stričević rent richting de bal. Stričević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Skarżyński geeft de bal voor. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio geeft een hoge lob. Stričević krijgt zijn hoofd ertegen. Binerowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czeski - Team Wrocław 0:7

78e minuut.
Inworp. Byrdziak met de inworp. Zagdański probeert naar een medespeler te passen. Stričević rent richting de bal. Stričević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ciurea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skarżyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stričević is nu in balbezit. Stričević schiet op doel. Binerowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czeski - Team Wrocław 0:8

81e minuut.
Ciurea geeft een lange en hoge pass. Kozajda probeert de bal aan de voet te houden. Stričević rent richting de bal. Stričević draait met de bal, schiet en ... Binerowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Zagdański rent richting de bal. Zagdański passt de bal zonder na te denken. Yağız is nu in balbezit. Yağız geeft een hoge lob. Stričević springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yağız geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stričević springt en kopt de bal. Paal!

89e minuut.
Zagdański rent richting de bal. Zagdański geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szerc de bal. Stričević rent richting de bal. Stričević draait met de bal, schiet en ... Paal! Binerowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czeski 88%, Team Wrocław 12%.
Czeski - Team Wrocław 0:8