Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:47
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Aleja Piasta
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 11000
Jedność Metalplast Ropa Kobylanka
BOMR V1 Tactiek Hmmm...
37% Balbezit 63%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 56.7
goed Schieten uitmuntend
slecht Passen formidabel
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Pontormoli passt de bal in één keer door. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hải Ðăng de bal. Hải Ðăng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Tranidis met een sublieme pass. Sobiechowski rent richting de bal. Sobiechowski passt de bal met de wreef. Pontormoli is nu in balbezit. Pontormoli geeft een hoge lob. Bosganas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Tranidis is nu in balbezit. Tranidis passt de bal zonder na te denken. Hải Ðăng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Ðăng draait met de bal, schiet en ... Bosganas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sobiechowski rent richting de bal. Sobiechowski geeft de bal voor. Widacha heeft problemen om de bal te vangen. Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pontormoli passt de bal zonder na te denken. Tranidis heeft problemen om de bal te vangen. Tranidis passt de bal zonder na te denken. Pretică rent richting de bal. Pretică haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - Ropa Kobylanka 0:1

19e minuut.
Daar is Przybora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hải Ðăng onderschept slim de pass. Daar is Hải Ðăng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hải Ðăng schiet op doel. Bosganas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - Ropa Kobylanka 0:2

22e minuut.
Klungelig pakt Danielewicz de bal. Rębacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamorro met een sublieme pass. Rębacz geeft een hoge lob. Odak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Pontormoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontormoli speelt de bal door. Tranidis probeert de bal aan de voet te houden. Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Szaj is nu in balbezit. Szaj passt de bal in één keer door. Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng draait met de bal, schiet en ... Bosganas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Tranidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosa da Silva is nu in balbezit. Rosa da Silva passt de bal met de wreef. Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - Ropa Kobylanka 0:3

42e minuut.
Tranidis passt de bal met de wreef. Widacha onderschept slim de pass. Hải Ðăng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Ðăng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - Ropa Kobylanka 0:4

43e minuut.
Danielewicz met een sublieme pass. Pretică bereikt de bal nog maar net als eerste. Pretică passt de bal met de wreef. Hải Ðăng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Ðăng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jedność Metalplast 74%, Ropa Kobylanka 26%.
Jedność Metalplast - Ropa Kobylanka 0:4

48e minuut.
Tranidis met een sublieme pass. Pontormoli heeft problemen om de bal te vangen. Pontormoli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rosa da Silva de bal. Rosa da Silva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Leonte met een sublieme pass. Vrabie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabie passt de bal zonder na te denken. Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng draait met de bal, schiet en ... Bosganas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Pontormoli passt de bal in één keer door. Tranidis met een sublieme pass. Przybora rent richting de bal. Hải Ðăng verovert de bal door een tackle van achteren. Hải Ðăng draait met de bal, schiet en ... Bosganas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Tranidis is nu in balbezit. Tranidis probeert naar een medespeler te passen. Pretică is nu in balbezit. Pretică geeft de bal voor. Hải Ðăng springt en kopt de bal. Bosganas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rosa da Silva is nu in balbezit. Rosa da Silva draait met de bal, schiet en ... Bosganas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - Ropa Kobylanka 0:5

63e minuut.
Szaj kopt de bal weg. Klungelig pakt Reveron de bal. Rosa da Silva rent richting de bal. Rosa da Silva schiet op doel. Bosganas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - Ropa Kobylanka 0:6

68e minuut.
Szaj passt de bal zonder na te denken. Tranidis speelt de bal door. Hải Ðăng is nu in balbezit. Hải Ðăng draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bosganas speelt de bal door. Vrabie kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sobiechowski de bal onder controle te krijgen. Odak rent richting de bal. Odak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Chamorro onderschept slim de pass. Chamorro geeft een hoge lob. Hải Ðăng is nu in balbezit. Hải Ðăng schiet op doel. Bosganas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - Ropa Kobylanka 0:7

80e minuut.
Tranidis passt de bal zonder na te denken. Pretică bereikt de bal nog maar net als eerste. Pretică passt de bal in één keer door. Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng draait met de bal, schiet en ... Bosganas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rosa da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa da Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - Ropa Kobylanka 0:8

82e minuut.
Klungelig pakt Pretică de bal. Pretică geeft een lange en hoge pass. Wattez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Ðăng onderschept slim de pass. Hải Ðăng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj probeert naar een medespeler te passen. Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jedność Metalplast - Ropa Kobylanka 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jedność Metalplast 75%, Ropa Kobylanka 25%.
Jedność Metalplast - Ropa Kobylanka 0:9