Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ADW Rafteam Centrostrzał Radom
Przejście Tactiek SAMOLOT
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
45.5 gemiddelde waardering 50.4
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen matig


8e minuut.
Bedra geeft een lange en hoge pass. Drbohlav probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zielnik rent richting de bal. Zielnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - Centrostrzał Radom 0:1

14e minuut.
Fornera geeft een lange en hoge pass. Włoch kopt de bal weg. Zielnik is nu in balbezit. Zielnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - Centrostrzał Radom 0:2

16e minuut.
Nušla passt de bal zonder na te denken. Pająk is nu in balbezit. Pająk passt de bal zonder na te denken. Cronér is nu in balbezit. Cronér draait met de bal, schiet en ... Nędza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Salón probeert naar een medespeler te passen. Fornera rent richting de bal. Włoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielnik is nu in balbezit. Zielnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Fornera geeft de bal voor. Swain rent richting de bal. Włoch verovert de bal door een tackle van achteren. Włoch draait met de bal, schiet en ... Paal!

32e minuut.
Klungelig pakt Nušla de bal. Nušla passt de bal met de wreef. Pająk speelt de bal door. Cronér rent richting de bal. Cronér schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Bedra rent richting de bal. Bedra geeft een hoge lob. Włoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Włoch schiet op doel. Kruszecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - Centrostrzał Radom 0:3

43e minuut.
Portugal onderschept slim de pass. Portugal geeft de bal voor. Drbohlav is nu in balbezit. Drbohlav schiet op doel. Nędza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - Centrostrzał Radom 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADW Rafteam 45%, Centrostrzał Radom 55%.
ADW Rafteam - Centrostrzał Radom 1:3

46e minuut.
Molak komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Salón bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak onderschept slim de pass. Molak passt de bal in één keer door. Włoch rent richting de bal. Włoch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zielnik is nu in balbezit. Zielnik geeft de bal voor. Włoch rent richting de bal. Włoch draait met de bal, schiet en ... Kruszecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - Centrostrzał Radom 1:4

48e minuut.
Nušla onderschept slim de pass. Pająk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pająk passt de bal met de wreef. Cronér is nu in balbezit. Cronér draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Daar is Prazeres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prazeres probeert naar een medespeler te passen. Sénéchal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sénéchal haalt uit met een fantastische trap. Nędza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sénéchal is nu in balbezit. Sénéchal geeft de bal voor. Ulvin kopt de bal weg. Nušla heeft problemen om de bal te vangen. Nušla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cronér is nu in balbezit. Cronér draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - Centrostrzał Radom 2:4

60e minuut.
Ulvin rent richting de bal. Pająk verovert de bal door een tackle van achteren. Pająk met een sublieme pass. Nušla heeft problemen om de bal te vangen. Pająk geeft een lange en hoge pass. Nędza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Pająk kopt de bal weg. Cronér bereikt de bal nog maar net als eerste. Nušla is nu in balbezit. Nušla heeft problemen om de bal te vangen. Nušla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Nušla rent richting de bal. Molak verovert de bal door een tackle van achteren. Molak geeft de bal voor. Dobronya bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobronya draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dobronya bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobronya haalt uit met een fantastische trap. Kruszecki bokst de bal weg. Włoch is nu in balbezit. Włoch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - Centrostrzał Radom 2:5

69e minuut.
Fornera passt de bal in één keer door. Daar is Uçak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cronér rent richting de bal. Cronér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - Centrostrzał Radom 3:5

78e minuut.
Uçak controleert de bal met de borst. Sénéchal is nu in balbezit. Sénéchal geeft de bal voor. Cronér is nu in balbezit. Cronér schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Nędza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Ríos geeft een lange en hoge pass. Pająk kopt de bal weg. López Prim bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronér onderschept slim de pass. Cronér haalt uit met een fantastische trap. Nędza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cronér is nu in balbezit. Cronér haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Włoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobronya is nu in balbezit. Dobronya passt de bal met de wreef. Zielnik heeft problemen om de bal te vangen. Zielnik haalt uit met een fantastische trap. Kruszecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Włoch rent richting de bal. Włoch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - Centrostrzał Radom 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADW Rafteam 41%, Centrostrzał Radom 59%.
ADW Rafteam - Centrostrzał Radom 3:6