Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:47
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: ADOLF Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 16752
Walka Zabrze SVS24.pl
miazga Tactiek 1
47% Balbezit 53%
37% Spel op eigen helft 63%
7 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.5 gemiddelde waardering 49.8
adequate Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Głąbiński met een sublieme pass. Vargas rent richting de bal. Vargas passt de bal in één keer door. Skram is nu in balbezit. Skram draait met de bal, schiet en ... Shaoqiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kolendarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vameşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolendarić verovert de bal door een tackle van achteren. Kolendarić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - SVS24.pl 1:0

22e minuut.
Asumägi rent richting de bal. Granić onderschept slim de pass. Met opzet legt Głąbiński zijn tegenspeler op de grond. Głąbiński krijgt een gele kaart. Granić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Granić kan niet meer verder spelen. Platmeier komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Porumbel speelt de bal door. Kolendarić is nu in balbezit. Cordeanu speelt de bal door. Kolendarić rent richting de bal. Kolendarić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walka Zabrze 35%, SVS24.pl 65%.
Walka Zabrze - SVS24.pl 1:0

46e minuut.
Džaferović komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Inworp. Zanni komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean passt de bal zonder na te denken. Porumbel speelt de bal door. Camarena rent richting de bal. Camarena schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walka Zabrze 40%, SVS24.pl 60%.
Walka Zabrze - SVS24.pl 1:0