Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Dąbrowa Górnicza Bulgot Gófna
xd Tactiek 5czy2
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
1 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
53.4 gemiddelde waardering 64.8
goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


16e minuut.
Verdeţ passt de bal in één keer door. Gherman heeft problemen om de bal te vangen. Yoshimitsu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yoshimitsu krijgt een gele kaart. Gherman raakt geblesseerd tijdens het duel. Mallea komt bij de bal en schiet. Smiljanić bokst de bal weg. Gherman springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Bulgot Gófna 0:1

17e minuut.
Olwert speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mallea geeft een hoge lob. Malkus krijgt zijn hoofd ertegen. Smiljanić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Verdeţ geeft de bal voor. Malkus kopt de bal weg. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman schiet op doel. Smiljanić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Verdeţ probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Duim de bal. Duim passt de bal zonder na te denken. Malkus rent richting de bal. Malkus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Verdeţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toboła. Malkus raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Dąbrowa Górnicza 50%, Bulgot Gófna 50%.
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Bulgot Gófna 0:1

65e minuut.
Verdeţ verovert de bal door een tackle van achteren. Kułyk begaat een overtreding. Verdeţ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beldibi komt het veld opgelopen. Morka komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schabowy komt het veld opgelopen. Niedzielski komt het veld opgelopen. Salemi komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Verdeţ geeft een hoge lob. Mallea kopt de bal weg. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman schiet op doel. Smiljanić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Bulgot Gófna 0:2

76e minuut.
Verdeţ geeft een lange en hoge pass. Daar is Schabowy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherman rent richting de bal. Gherman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Bulgot Gófna 0:3

86e minuut.
Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman haalt uit met een fantastische trap. Schabowy probeert de bal aan de voet te houden. Mallea is nu in balbezit. Mallea haalt uit met een fantastische trap. Smiljanić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Dąbrowa Górnicza 62%, Bulgot Gófna 38%.
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Bulgot Gófna 0:3