Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern Sośnica-Brzeg Real Bielany
442 Tactiek dob3
48% Balbezit 52%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.8 gemiddelde waardering 54.9
adequate Schieten outstanding
weak Passen very good
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Zeballos is nu in balbezit. Lagerwaard onderschept slim de pass. Klungelig pakt Lagerwaard de bal. Lagerwaard geeft een hoge lob. Marek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Lagerwaard probeert naar een medespeler te passen. Marcano is nu in balbezit. Marcano met een sublieme pass. Marek is nu in balbezit. Marek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Klungelig pakt Hirst de bal. Biel is nu in balbezit. Marek onderschept slim de pass. Marek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Skrzetuski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Hirst met een sublieme pass. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek haalt uit met een fantastische trap. Wyrobek probeert de bal aan de voet te houden. Fundakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Marcano is nu in balbezit. Marcano passt de bal in één keer door. Marek rent richting de bal. Marek draait met de bal, schiet en ... Fundakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Real Bielany 0:1

14e minuut.
Lagerwaard is nu in balbezit. Lagerwaard geeft een hoge lob. Marek is nu in balbezit. Marek haalt uit met een fantastische trap. Fundakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Hirst rent richting de bal. Hirst haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Wyrobek verovert de bal door een tackle van achteren. Marek is nu in balbezit. Marek speelt de bal door. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fundakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Daar is Łętowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piedra rent richting de bal. Piedra probeert naar een medespeler te passen. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lagerwaard kopt de bal weg. Daar is Wyrobek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marek rent richting de bal. Marek schiet op doel. Fundakowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Real Bielany 0:2

26e minuut.
Wyrobek is nu in balbezit. Wyrobek geeft een hoge lob. Reed met een sublieme pass. Hirst rent richting de bal. Hirst haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Wyrobek de bal onder controle te krijgen. Marcano speelt de bal door. Daar is Marek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirst is nu in balbezit. Hirst haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hirák kopt de bal weg. Biel heeft problemen om de bal te vangen. Marek speelt de bal door. Hirst is nu in balbezit. Hirst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Real Bielany 0:3

32e minuut.
Lagerwaard speelt de bal door. Daar is Logoluso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Logoluso probeert naar een medespeler te passen. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Real Bielany 0:4

34e minuut.
Lagerwaard is nu in balbezit. Lagerwaard probeert naar een medespeler te passen. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst draait met de bal, schiet en ... Fundakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Real Bielany 0:5

38e minuut.
Wyrobek geeft de bal voor. Inworp. Lagerwaard met een snelle inworp. Logoluso is nu in balbezit. Logoluso geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marek is nu in balbezit. Marek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Real Bielany 0:6

39e minuut.
Inworp. Marcano met een snelle inworp. Lagerwaard geeft een hoge lob. Marek springt en kopt de bal. Fundakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Hirst rent richting de bal. Hirst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Real Bielany 0:7

41e minuut.
Lagerwaard passt de bal met de wreef. Marcano met een sublieme pass. Marek rent richting de bal. Marek schiet op doel. Fundakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bondanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondanza passt de bal in één keer door. Marcano speelt de bal door. Hirst rent richting de bal. Hirst schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Fundakowski trapt de bal weg van het doel. Marcano probeert de bal met de borst te controleren. Marcano speelt de bal door. Hirst is nu in balbezit. Hirst haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Skrzetuski de bal. Marek rent richting de bal. Marek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Sośnica-Brzeg 90%, Real Bielany 10%.
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Real Bielany 0:7

49e minuut.
Bondanza geeft een lange en hoge pass. Marcano is nu in balbezit. Marcano geeft de bal voor. Marek rent richting de bal. Marek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Logoluso geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Piedra met een snelle inworp. Lagerwaard rent richting de bal. Lagerwaard speelt de bal door. Hirst rent richting de bal. Hirst draait met de bal, schiet en ... Fundakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Wyrobek heeft problemen om de bal te vangen. Logoluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Logoluso geeft een lange en hoge pass. Hirst maakt een snoekduik en kopt de bal. Fundakowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Real Bielany 0:8

58e minuut.
Marek kopt de bal weg. Daar is Marcano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcano passt de bal zonder na te denken. Daar is Hirst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirst schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Berendoncks verovert de bal door een tackle van achteren. Lagerwaard rent richting de bal. Lagerwaard passt de bal in één keer door. Marek rent richting de bal. Marek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Skrzetuski speelt de bal door. Marcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcano probeert naar een medespeler te passen. Hirst is nu in balbezit. Hirst haalt uit met een fantastische trap. Fundakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcano met een snelle inworp. Lagerwaard geeft een hoge lob. Marek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Łętowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berendoncks geeft de bal voor. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Real Bielany 0:9

80e minuut.
Hirák kopt de bal weg. Orkowski probeert de bal aan de voet te houden. Lagerwaard rent richting de bal. Lagerwaard geeft een hoge lob. Hirst maakt een snoekduik en kopt de bal. Fundakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Logoluso haalt uit met een fantastische trap. Fundakowski speelt de bal door. Marcano speelt de bal door. Klungelig pakt Hirst de bal. Hirst schiet op doel. Fundakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Hirák passt de bal met de wreef. Lagerwaard bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łętowski. Łętowski krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Marcano speelt de bal door. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Skrzetuski ... Strafschop! Skrzetuski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Hirst raakt geblesseerd tijdens het duel. Marek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Fundakowski bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lagerwaard zal de hoekschop nemen. Hirst maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Hirst rent richting de bal. Hirst met een sublieme pass. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Sośnica-Brzeg 87%, Real Bielany 13%.
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Real Bielany 0:9