Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ninja Turtles Gdyńska Arka
442 Tactiek 5-3-2_hold
55% Balbezit 45%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 51.7
redelijk Schieten solide
redelijk Passen solide
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
Oferma geeft de bal voor. Aguado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schwarz is nu in balbezit. Altoviti onderschept slim de pass. Altoviti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Schwarz probeert naar een medespeler te passen. Garwoła is nu in balbezit. Garwoła passt de bal met de wreef. Altoviti bereikt de bal nog maar net als eerste. Altoviti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Škrobák rent richting de bal. Garwoła onderschept slim de pass. Garwoła speelt de bal door. Altoviti rent richting de bal. Altoviti haalt uit met een fantastische trap. Paal! Pohl probeert wanhopig de bal te grijpen. Kloskowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Turtles - Gdyńska Arka 0:1

22e minuut.
Garwoła met de inworp. Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro begaat een overtreding. Regueiro krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Oferma probeert naar een medespeler te passen. Altoviti bereikt de bal nog maar net als eerste. Altoviti passt de bal in één keer door. Garwoła geeft een hoge lob. Kloskowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Késmárky probeert naar een medespeler te passen. Oferma heeft problemen om de bal te vangen. Oferma speelt de bal door. Klungelig pakt Altoviti de bal. Altoviti schiet op doel. Pohl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ninja Turtles 69%, Gdyńska Arka 31%.
Ninja Turtles - Gdyńska Arka 0:1

46e minuut.
Rusoiu komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Surma kopt de bal weg. Mangiagalli is nu in balbezit. Mangiagalli passt de bal zonder na te denken. Minár is nu in balbezit. Minár schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Oferma verovert de bal door een tackle van achteren. Oferma geeft de bal voor. Altoviti bereikt de bal nog maar net als eerste. Altoviti draait met de bal, schiet en ... Pohl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Turtles - Gdyńska Arka 0:2

72e minuut.
B. Tóth is nu in balbezit. B. Tóth geeft een hoge lob. Minár is nu in balbezit. Minár haalt uit met een fantastische trap. Berthelot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Turtles - Gdyńska Arka 1:2

76e minuut.
Késmárky geeft de bal voor. Altoviti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aguado krijgt een gele kaart. Altoviti raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Altoviti kan niet meer verder spelen. Stanišić komt het veld opgelopen. Oferma met een snel genomen vrije trap. Kloskowski heeft problemen om de bal te vangen. Stanišić is nu in balbezit. Stanišić schiet op doel. Pohl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Rabijewski speelt de bal door. Bảo Quốc rent richting de bal. Bảo Quốc passt de bal met de wreef. Stanišić rent richting de bal. Stanišić schiet op doel. Pohl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ninja Turtles 46%, Gdyńska Arka 54%.
Ninja Turtles - Gdyńska Arka 1:2