Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Złośliwy Zespół Neuroleptyczny Centrum Nowa-Huta
kekw Tactiek lol 5def
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 39.6
zwak Schieten matig
redelijk Passen matig
slecht Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Dupotey probeert naar een medespeler te passen. Airinei bereikt de bal nog maar net als eerste. Airinei passt de bal zonder na te denken. Wajrak is nu in balbezit. Wajrak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Papakaliatis speelt de bal door. Wajrak rent richting de bal. Di Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajrak onderschept slim de pass. Wajrak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Airinei met een sublieme pass. Benesperi speelt de bal door. Airinei probeert naar een medespeler te passen. Wajrak heeft problemen om de bal te vangen. Wajrak schiet op doel. Szóstakowski bokst de bal weg. Airinei rent richting de bal. Airinei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Złośliwy Zespół Neuroleptyczny - Centrum Nowa-Huta 0:1

31e minuut.
Tosco met een sublieme pass. Lunardi is nu in balbezit. Lunardi passt de bal met de wreef. Wajrak rent richting de bal. Wajrak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Kokotas is nu in balbezit. Benesperi verovert de bal door een tackle van achteren. Benesperi passt de bal in één keer door. Wajrak is nu in balbezit. Wajrak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Airinei met de inworp. Dupotey is nu in balbezit. Dupotey speelt de bal door. Wajrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajrak draait met de bal, schiet en ... Szóstakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 86%, Centrum Nowa-Huta 14%.
Złośliwy Zespół Neuroleptyczny - Centrum Nowa-Huta 0:1

59e minuut.
Wajrak is nu in balbezit. Di Bonito is nu in balbezit. Met opzet legt Wajrak zijn tegenspeler op de grond. Wajrak krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Dupotey is nu in balbezit. Airinei is nu in balbezit. Airinei met een sublieme pass. Benesperi rent richting de bal. Benesperi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Rouzijak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lunardi met een snelle inworp. Wajrak is nu in balbezit. Wajrak passt de bal met de wreef. Szóstakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Di Bonito rent richting de bal. Airinei onderschept slim de pass. Airinei met een sublieme pass. Daar is Wajrak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wajrak haalt uit met een fantastische trap. Szóstakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Airinei rent richting de bal. Airinei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 84%, Centrum Nowa-Huta 16%.
Złośliwy Zespół Neuroleptyczny - Centrum Nowa-Huta 0:1