Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lech King Poznań VIP Team Zielona Góra
Normal Tactiek Moja 442
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 46.6
average Schieten good
poor Passen very good
average Verdedigen good


5e minuut.
Sturdza speelt de bal door. Skuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuza passt de bal met de wreef. Cieciula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kopyto met een sublieme pass. Sturdza rent richting de bal. Sturdza passt de bal met de wreef. Cieciula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciula schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Daar is MacMonies, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wrotyński speelt de bal door. Sturdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturdza geeft de bal voor. Cieciula springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Midlej bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Kopyto kan de bal niet met de borst controleren. Kopyto passt de bal met de wreef. Kalociński is nu in balbezit. Skuza verovert de bal door een tackle van achteren. Skuza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cieciula onderschept slim de pass. Cieciula passt de bal met de wreef. Weler rent richting de bal. Skuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
MacMonies passt de bal in één keer door. Śmigło is nu in balbezit. Śmigło speelt de bal door. Cieciula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Śmigło onderschept slim de pass. Śmigło passt de bal zonder na te denken. Sturdza met een sublieme pass. Skuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
MacMonies bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMonies passt de bal zonder na te denken. Skuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciula is nu in balbezit. Cieciula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
MacMonies met een sublieme pass. Skuza rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Weler ... Strafschop! Weler krijgt een gele kaart. Skuza raakt geblesseerd tijdens het duel. Cieciula neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Midlej bokst de bal weg.

43e minuut.
Skuza is nu in balbezit. Skuza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cieciula de bal. Cieciula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lech King Poznań - VIP Team Zielona Góra 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech King Poznań 76%, VIP Team Zielona Góra 24%.
Lech King Poznań - VIP Team Zielona Góra 0:1

51e minuut.
Śleszyński onderschept slim de pass. Śleszyński geeft een hoge lob. Skuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuza schiet op doel. Midlej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech King Poznań - VIP Team Zielona Góra 0:2

57e minuut.
Ligęza geeft een hoge lob. Wrotyński kopt de bal weg. MacMonies speelt de bal door. Skuza rent richting de bal. Skuza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mann is nu in balbezit. MacMonies verovert de bal door een tackle van achteren. MacMonies passt de bal in één keer door. Skuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Śleszyński geeft een hoge lob. Cieciula kopt de bal weg. Skuza probeert de bal met de borst te controleren. Skuza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech King Poznań - VIP Team Zielona Góra 0:3

66e minuut.
Kalociński speelt de bal door. Cieciula is nu in balbezit. Cieciula passt de bal zonder na te denken. Skuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ligęza is nu in balbezit. Skuza onderschept slim de pass. Skuza probeert naar een medespeler te passen. Cieciula rent richting de bal. Cieciula schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Doeltrap. Midlej trapt de bal weg van het doel. Sturdza kopt de bal weg. Skuza probeert de bal met de borst te controleren. Skuza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Nanu verovert de bal door een tackle van achteren. Nanu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śmigło met een snelle inworp. MacMonies geeft een lange en hoge pass. Midlej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skuza is nu in balbezit. Cieciula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciula haalt uit met een fantastische trap. Midlej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech King Poznań - VIP Team Zielona Góra 0:4

78e minuut.
Skuza onderschept slim de pass. Skuza probeert naar een medespeler te passen. Cieciula rent richting de bal. Skuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuza draait met de bal, schiet en ... Midlej bokst de bal weg.

86e minuut.
Śleszyński geeft een lange en hoge pass. Skuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuza speelt de bal door. Cieciula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciula haalt uit met een fantastische trap. Midlej bokst de bal weg. Skuza is nu in balbezit. Skuza haalt uit met een fantastische trap. Midlej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lech King Poznań - VIP Team Zielona Góra 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech King Poznań 80%, VIP Team Zielona Góra 20%.
Lech King Poznań - VIP Team Zielona Góra 0:5