Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:47
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: HUB
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 29167
FC Abarth Tranzyt
V205r1 Tactiek CHMOJ
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
47.5 gemiddelde waardering 59
solide Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Zancu geeft de bal voor. Grebe kopt de bal weg. Barazzutti probeert naar een medespeler te passen. Klarin is nu in balbezit. Klarin draait met de bal, schiet en ... Bocchioli bokst de bal weg.

16e minuut.
Barazzutti geeft de bal voor. Chatziathanasiou is nu in balbezit. Klarin verovert de bal door een tackle van achteren. Klarin draait met de bal, schiet en ... Bocchioli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Abarth - Tranzyt 0:1

17e minuut.
Lopes Alcântara geeft een hoge lob. Petruzzelli kopt de bal weg. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin schiet op doel. Bocchioli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Abarth - Tranzyt 0:2

19e minuut.
Dabić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chatziathanasiou. Dabić raakt geblesseerd tijdens het duel. Lopes Alcântara met een snel genomen vrije trap. Dabić kopt de bal weg. Daar is Zancu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petruzzelli verovert de bal door een tackle van achteren. Petruzzelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Barazzutti is nu in balbezit. Barazzutti geeft de bal voor. Klarin is nu in balbezit. Klarin schiet op doel. Bocchioli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Abarth - Tranzyt 0:3

27e minuut.
Barazzutti probeert naar een medespeler te passen. Miklos heeft problemen om de bal te vangen. Miklos geeft een lange en hoge pass. Klarin is nu in balbezit. Klarin draait met de bal, schiet en ... Bocchioli bokst de bal weg.

31e minuut.
Miklos speelt de bal door. Klarin is nu in balbezit. Święcki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Klarin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miklos wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Dabić met een snelle inworp. Chatziathanasiou is nu in balbezit. Chatziathanasiou passt de bal met de wreef. Lopes Alcântara geeft een lange en hoge pass. Klarin maakt een snoekduik en kopt de bal. Bocchioli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Barazzutti rent richting de bal. Barazzutti met een sublieme pass. Klarin rent richting de bal. Klarin schiet op doel. Bocchioli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Abarth - Tranzyt 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Abarth 68%, Tranzyt 32%.
FC Abarth - Tranzyt 0:4

46e minuut.
Inworp. Trevlakis met de inworp. Sæmundsson met een sublieme pass. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Trevlakis met de inworp. Barazzutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Barazzutti geeft een lange en hoge pass. Klarin is nu in balbezit. Klarin haalt uit met een fantastische trap. Bocchioli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Abarth - Tranzyt 0:5

69e minuut.
Zancu geeft de bal voor. Burczyk rent richting de bal. Vlieberghe onderschept slim de pass. Daar is Vlieberghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlieberghe schiet op doel. Białgoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Barazzutti is nu in balbezit. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruzzelli rent richting de bal. Petruzzelli schiet op doel. Bocchioli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Miklos verovert de bal door een tackle van achteren. Miklos passt de bal zonder na te denken. Daar is Klarin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klarin schiet op doel. Bocchioli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Abarth - Tranzyt 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Abarth 58%, Tranzyt 42%.
FC Abarth - Tranzyt 0:6