Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
W@lly F@lcons Tigers FC
442 Tactiek olx
36% Balbezit 64%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 54.4
zwak Schieten solide
matig Passen zeer goed
zwak Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Korodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korodowski passt de bal met de wreef. Stanisławek is nu in balbezit. Stanisławek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Girotti de bal onder controle te krijgen. Mitroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Andrzejak is nu in balbezit. Andrzejak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W@lly F@lcons - Tigers FC 0:1

5e minuut.
Perales rent richting de bal. Perales speelt de bal door. Andrzejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrzejak draait met de bal, schiet en ... Mitroiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Plachý geeft een hoge lob. Korodowski is nu in balbezit. Korodowski passt de bal met de wreef. Stanisławek rent richting de bal. Stanisławek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W@lly F@lcons - Tigers FC 0:2

8e minuut.
Perales rent richting de bal. Perales passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Korodowski de bal. Perales is nu in balbezit. Perales geeft een lange en hoge pass. Mitroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Inworp. Wędzyński met een snelle inworp. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales geeft een hoge lob. Stanisławek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Barnabé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales geeft de bal voor. Stanisławek springt en kopt de bal. Mitroiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
W@lly F@lcons - Tigers FC 0:3

13e minuut.
Ulderink geeft de bal voor. Korodowski is nu in balbezit. Korodowski probeert naar een medespeler te passen. Stanisławek rent richting de bal. Stanisławek draait met de bal, schiet en ... Mitroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

20e minuut.
Goldgruber is nu in balbezit. Barnabé verovert de bal door een tackle van achteren. Barnabé probeert naar een medespeler te passen. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales geeft de bal voor. Mitroiu bokst de bal weg. Andrzejak controleert de bal met de borst. Andrzejak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W@lly F@lcons - Tigers FC 0:4

22e minuut.
Fojtík bereikt de bal nog maar net als eerste. Korodowski verovert de bal door een tackle van achteren. Perales met een sublieme pass. Andrzejak rent richting de bal. Andrzejak schiet op doel. Mitroiu bokst de bal weg.

26e minuut.
Plachý geeft een lange en hoge pass. Stanisławek kopt de bal weg. Perales met een sublieme pass. Korodowski kan de bal niet met de borst controleren. Korodowski geeft de bal voor. Mitroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Ulderink passt de bal in één keer door. Stanisławek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisławek passt de bal in één keer door. Andrzejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrzejak schiet op doel. Mitroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Castellana verovert de bal door een tackle van achteren. Korodowski kan de bal niet met de borst controleren. Andrzejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrzejak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Castellana de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
W@lly F@lcons - Tigers FC 0:5

30e minuut.
Stefanowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ottaviano komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Ciobanu geeft een hoge lob. Andrzejak kopt de bal weg. Stanisławek is nu in balbezit. Stanisławek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W@lly F@lcons - Tigers FC 0:6

34e minuut.
Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea passt de bal in één keer door. Capron heeft problemen om de bal te vangen. Stanisławek rent richting de bal. Stanisławek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W@lly F@lcons - Tigers FC 0:7

35e minuut.
Udrea is nu in balbezit. Korodowski verovert de bal door een tackle van achteren. Korodowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Stanisławek de bal. Stanisławek schiet op doel. Mitroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Ottaviano rent richting de bal. Ottaviano passt de bal met de wreef. Wędzyński probeert naar een medespeler te passen. Korodowski rent richting de bal. Korodowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Andrzejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrzejak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stanisławek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisławek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
W@lly F@lcons - Tigers FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W@lly F@lcons 84%, Tigers FC 16%.
W@lly F@lcons - Tigers FC 0:8

47e minuut.
Korodowski rent richting de bal. Perales rent richting de bal. Korodowski rent richting de bal. Perales is nu in balbezit. Perales geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Dallabora bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński onderschept slim de pass. Wędzyński speelt de bal door. Stanisławek rent richting de bal. Stanisławek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Korodowski probeert de bal aan de voet te houden. Wędzyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Andrzejak de bal. Andrzejak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Girotti de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Andrzejak geeft een hoge lob. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales probeert naar een medespeler te passen. Stanisławek is nu in balbezit. Stanisławek schiet op doel. Mitroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Wędzyński passt de bal in één keer door. Korodowski is nu in balbezit. Castellana geeft een hoge lob. Klungelig pakt Korodowski de bal. Korodowski passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Wędzyński met een sublieme pass. Perales is nu in balbezit. Perales passt de bal in één keer door. Andrzejak rent richting de bal. Andrzejak schiet op doel. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Wędzyński passt de bal zonder na te denken. Korodowski rent richting de bal. Korodowski met een sublieme pass. Stanisławek rent richting de bal. Stanisławek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Stanisławek passt de bal zonder na te denken. Andrzejak heeft problemen om de bal te vangen. Andrzejak haalt uit met een fantastische trap. Girotti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W@lly F@lcons - Tigers FC 0:9

71e minuut.
Andrzejak verovert de bal door een tackle van achteren. Andrzejak passt de bal zonder na te denken. Korodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Perales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perales geeft de bal voor. Mitroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Stanisławek de bal. Stanisławek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
W@lly F@lcons - Tigers FC 0:10

73e minuut.
Korodowski is nu in balbezit. Korodowski passt de bal zonder na te denken. Perales geeft de bal voor. Stanisławek is nu in balbezit. Stanisławek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Dallabora is nu in balbezit. Wędzyński onderschept slim de pass. Wędzyński met een sublieme pass. Korodowski rent richting de bal. Korodowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Castellana geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perales met een snelle inworp. Wędzyński rent richting de bal. Wędzyński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Korodowski probeert naar een medespeler te passen. Castellana rent richting de bal. Stanisławek verovert de bal door een tackle van achteren. Stanisławek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ulderink bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulderink passt de bal in één keer door. Perales is nu in balbezit. Stanisławek is nu in balbezit. Stanisławek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Korodowski rent richting de bal. Korodowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
W@lly F@lcons - Tigers FC 0:11

84e minuut.
Plachý onderschept slim de pass. Plachý speelt de bal door. Stanisławek rent richting de bal. Andrzejak is nu in balbezit. Andrzejak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Andrzejak kan de bal niet met de borst controleren. Wędzyński is nu in balbezit. Wędzyński passt de bal met de wreef. Stanisławek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisławek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W@lly F@lcons 92%, Tigers FC 8%.
W@lly F@lcons - Tigers FC 0:11