Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS.Zawodzie FKS STAL MIELEC**
Normal Tactiek biała skóra auuu
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 66.3
good Schieten excellent
adequate Passen excellent
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Tywonek verovert de bal door een tackle van achteren. Aguzzi met een sublieme pass. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy schiet op doel. Sørgård werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS.Zawodzie - FKS STAL MIELEC** 0:1

8e minuut.
Mardarás verovert de bal door een tackle van achteren. Mardarás met een sublieme pass. Klungelig pakt Eeckhout de bal. Eeckhout geeft een hoge lob. Pasik krijgt zijn hoofd ertegen. Montejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Aguzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Banini is nu in balbezit. Banini passt de bal zonder na te denken. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... Sørgård bokst de bal weg.

15e minuut.
Tosolino rent richting de bal. Anderson onderschept slim de pass. Anderson probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap. Sørgård bokst de bal weg.

16e minuut.
Martinka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguzzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tywonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tywonek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Banini bereikt de bal nog maar net als eerste. Banini passt de bal zonder na te denken. Tywonek is nu in balbezit. Tywonek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Martinka probeert de bal met de borst te controleren. Tywonek verovert de bal door een tackle van achteren. Tywonek passt de bal zonder na te denken. Aguzzi is nu in balbezit. Aguzzi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tywonek probeert naar een medespeler te passen. van Rijn rent richting de bal. van Rijn passt de bal zonder na te denken. Tywonek rent richting de bal. Tywonek haalt uit met een fantastische trap. Sørgård bokst de bal weg.

34e minuut.
Inworp. van Rijn met een snelle inworp. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy geeft een hoge lob. Casangeli heeft problemen om de bal te vangen. Sørgård kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Martinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Aguzzi probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS.Zawodzie 71%, FKS STAL MIELEC** 29%.
KS.Zawodzie - FKS STAL MIELEC** 0:1

51e minuut.
Tywonek rent richting de bal. Martinka begaat een overtreding. Tywonek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Banini met een snel genomen vrije trap. Hoàng Huy springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Carter maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tywonek is nu in balbezit. Tywonek passt de bal in één keer door. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS.Zawodzie - FKS STAL MIELEC** 0:2

63e minuut.
Aguzzi is nu in balbezit. Aguzzi geeft een lange en hoge pass. Hoàng Huy krijgt zijn hoofd ertegen. Tywonek maakt een snoekduik en kopt de bal. Hoàng Huy springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS.Zawodzie - FKS STAL MIELEC** 0:3

64e minuut.
Aguzzi met een sublieme pass. van Rijn bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rijn passt de bal in één keer door. Tywonek is nu in balbezit. Tywonek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bosek passt de bal met de wreef. van Rijn bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rijn geeft een lange en hoge pass. Tywonek is nu in balbezit. Tywonek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Orpiszewski rent richting de bal. Banini verovert de bal door een tackle van achteren. Banini probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mętel passt de bal zonder na te denken. Aguzzi is nu in balbezit. Aguzzi passt de bal in één keer door. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Vantaggiato passt de bal zonder na te denken. Eeckhout rent richting de bal. van Rijn schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. van Rijn krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS.Zawodzie 69%, FKS STAL MIELEC** 31%.
KS.Zawodzie - FKS STAL MIELEC** 0:3