Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juwenia wilcze PopTeam
grzesiu Tactiek 451
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.5 gemiddelde waardering 59.9
redelijk Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


7e minuut.
Vrbić passt de bal zonder na te denken. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz geeft de bal voor. Cetner springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Klungelig pakt Kocisz de bal. Mertol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol probeert naar een medespeler te passen. Sanduo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanduo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Matassoni de bal onder controle te krijgen. Sanduo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanduo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Sinibaldi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mihali is nu in balbezit. Kłapacz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mihali is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mihali neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Juwenia wilcze - PopTeam 0:1

20e minuut.
Inworp. Ortiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihali is nu in balbezit. Mihali draait met de bal, schiet en ... Sośnicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vrbić passt de bal in één keer door. Matassoni geeft een lange en hoge pass. Butinar kan de bal niet met de borst controleren. Cetner verovert de bal door een tackle van achteren. Cetner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Inworp. Kocisz met de inworp. Cetner is nu in balbezit. Cetner geeft de bal voor. Mihali krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kocisz onderschept slim de pass. Kocisz geeft een hoge lob. Mihali kopt de bal weg. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Vrbić probeert naar een medespeler te passen. Mihali rent richting de bal. Mihali draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kłapacz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juwenia wilcze - PopTeam 0:2

44e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Krzyżok is nu in balbezit. Cetner onderschept slim de pass. Cetner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pallares komt het veld opgelopen. Vidaković komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juwenia wilcze 73%, PopTeam 27%.
Juwenia wilcze - PopTeam 0:2

55e minuut.
Kocisz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tapış komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Ortiz met een snelle inworp. Vrbić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrbić passt de bal zonder na te denken. Mihali rent richting de bal. Mihali draait met de bal, schiet en ... Sośnicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pereszlucha verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ortiz zal de hoekschop nemen. Cetner krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mihali rent richting de bal. Mihali geeft de bal voor. Butinar rent richting de bal. Cetner verovert de bal door een tackle van achteren. Cetner draait met de bal, schiet en ... Sośnicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kłapacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cetner is nu in balbezit. Cetner draait met de bal, schiet en ... Sośnicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juwenia wilcze - PopTeam 0:3

86e minuut.
Pallares bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallares geeft een lange en hoge pass. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz geeft een hoge lob. Mihali krijgt zijn hoofd ertegen. Sośnicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juwenia wilcze 66%, PopTeam 34%.
Juwenia wilcze - PopTeam 0:3