Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Nysa UKS Sokół Rykoszyn
433 Tactiek prawidłowa
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.7 gemiddelde waardering 49.5
good Schieten excellent
solid Passen good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Abrahantes geeft een hoge lob. Cabezas probeert de bal aan de voet te houden. Pieprzyk speelt de bal door. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Grabovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabovac passt de bal met de wreef. Talvilahti rent richting de bal. Talvilahti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - UKS Sokół Rykoszyn 0:1

14e minuut.
Nokkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Livre is nu in balbezit. Livre passt de bal zonder na te denken. Talvilahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Talvilahti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - UKS Sokół Rykoszyn 0:2

16e minuut.
Jacolliot passt de bal zonder na te denken. Acciaio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nasir. Acciaio wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Acciaio kan niet meer verder spelen. Camana komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Pieprzyk passt de bal met de wreef. Grabovac is nu in balbezit. Grabovac probeert naar een medespeler te passen. Talvilahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Talvilahti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Livre is nu in balbezit. Livre passt de bal zonder na te denken. Talvilahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Talvilahti draait met de bal, schiet en ... Bešenji probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - UKS Sokół Rykoszyn 0:3

25e minuut.
Nasir geeft een lange en hoge pass. Talvilahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Talvilahti met een sublieme pass. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Camana kopt de bal weg. Jastrzębski probeert naar een medespeler te passen. Yacine rent richting de bal. Dordoni heeft problemen om de bal te vangen. Dordoni geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jacolliot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camana geeft een hoge lob. Abrahantes controleert de bal met de borst. Dordoni is nu in balbezit. Dordoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Jastrzębski is nu in balbezit. Nasir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jastrzębski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nokkonen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jastrzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębski schiet op doel. Komar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - UKS Sokół Rykoszyn 1:3

33e minuut.
Peikov trapt de bal weg van het doel. Pieprzyk kopt de bal weg. Livre probeert naar een medespeler te passen. Talvilahti is nu in balbezit. Talvilahti haalt uit met een fantastische trap. Bešenji verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Livre neemt de hoekschop. Talvilahti kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - UKS Sokół Rykoszyn 1:4

37e minuut.
Abrahantes geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yacine met de inworp. Dordoni is nu in balbezit. Dordoni geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Grabovac met een sublieme pass. Talvilahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas rent richting de bal. Talvilahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Talvilahti haalt uit met een fantastische trap. Bešenji kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Mufeed is nu in balbezit. Mufeed speelt de bal door. Grabovac probeert naar een medespeler te passen. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Bešenji probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Nysa 56%, UKS Sokół Rykoszyn 44%.
Polonia Nysa - UKS Sokół Rykoszyn 1:4

46e minuut.
Schaudi komt het veld opgelopen. Işıklar komt het veld opgelopen. Bałecki komt het veld opgelopen. Lemerre komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Schaudi passt de bal in één keer door. Talvilahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Talvilahti speelt de bal door. Lemerre is nu in balbezit. Lemerre draait met de bal, schiet en ... Bešenji bokst de bal weg.

51e minuut.
Pochwała maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jacolliot is nu in balbezit. Grabovac verovert de bal door een tackle van achteren. Grabovac geeft een hoge lob. Lemerre springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Livre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bałecki probeert naar een medespeler te passen. Lemerre rent richting de bal. Lemerre schiet op doel. Bešenji verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Peikov de bal onder controle te krijgen. Talvilahti is nu in balbezit. Talvilahti draait met de bal, schiet en ... Bešenji verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Abrahantes is nu in balbezit. Abrahantes geeft een hoge lob. Schaudi is nu in balbezit. Schaudi draait met de bal, schiet en ... Bešenji maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - UKS Sokół Rykoszyn 1:5

68e minuut.
Vlahuţă passt de bal met de wreef. Lemerre speelt de bal door. Talvilahti is nu in balbezit. Talvilahti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - UKS Sokół Rykoszyn 1:6

71e minuut.
Mufeed geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grabovac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bałecki geeft een hoge lob. Talvilahti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - UKS Sokół Rykoszyn 1:7

74e minuut.
Dordoni heeft problemen om de bal te vangen. Dordoni speelt de bal door. Jastrzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębski schiet op doel. Komar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - UKS Sokół Rykoszyn 2:7

78e minuut.
Grabovac passt de bal zonder na te denken. Lemerre is nu in balbezit. Lemerre passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Schaudi de bal. Schaudi haalt uit met een fantastische trap. Bešenji verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Dordoni passt de bal in één keer door. Abrahantes rent richting de bal. Jastrzębski verovert de bal door een tackle van achteren. Jastrzębski schiet op doel. Komar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - UKS Sokół Rykoszyn 3:7

84e minuut.
Biskupek verovert de bal door een tackle van achteren. Biskupek geeft een lange en hoge pass. Schaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaudi draait met de bal, schiet en ... Bešenji maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - UKS Sokół Rykoszyn 3:8

87e minuut.
Livre kopt de bal weg. Bałecki geeft een lange en hoge pass. Schaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaudi haalt uit met een fantastische trap. Bešenji maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - UKS Sokół Rykoszyn 3:9

89e minuut.
Işıklar passt de bal met de wreef. Daszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Talvilahti probeert naar een medespeler te passen. Schaudi is nu in balbezit. Schaudi draait met de bal, schiet en ... Bešenji kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Nysa 64%, UKS Sokół Rykoszyn 36%.
Polonia Nysa - UKS Sokół Rykoszyn 3:9