Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ridless Empire [?] AKS Akacjowa
kosmoos Tactiek Nova v.9
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
55.5 gemiddelde waardering 62.5
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Zrywacz kan de bal niet met de borst controleren. Belözoğlu probeert naar een medespeler te passen. Peretsyan kan de bal niet met de borst controleren. Zrywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrywacz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Obreque is nu in balbezit. Obreque geeft een hoge lob. Grzywacz kopt de bal weg. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Belözoğlu passt de bal in één keer door. Rosenwirth is nu in balbezit. Grzywacz onderschept slim de pass. Grzywacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - AKS Akacjowa 1:0

30e minuut.
Jurion probeert naar een medespeler te passen. Bermúdez probeert naar een medespeler te passen. Jurion geeft de bal voor. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... Wenta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Gabler bereikt de bal nog maar net als eerste. Misierewicz onderschept slim de pass. Misierewicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bermúdez de bal. Bermúdez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Belözoğlu passt de bal met de wreef. Gabler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabler passt de bal met de wreef. Grzywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywacz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ridless Empire [?] 60%, AKS Akacjowa 40%.
Ridless Empire [?] - AKS Akacjowa 1:0

48e minuut.
Vîlcu heeft problemen om de bal te vangen. Bermúdez is nu in balbezit. Obreque rent richting de bal. Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Bermúdez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Cherrad passt de bal zonder na te denken. Jurion bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurion passt de bal in één keer door. Zrywacz is nu in balbezit. Zrywacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Inworp. Marinari komt het veld opgelopen. Marinari met de inworp. Jurion geeft de bal voor. Wenta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Wenta speelt de bal door. Misierewicz kopt de bal weg. Zrywacz is nu in balbezit. Marinari is nu in balbezit. Marinari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Meoli geeft de bal voor. Inworp. Jurion met de inworp. Daar is Misierewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misierewicz geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Cherchesov is nu in balbezit. Cherchesov geeft een lange en hoge pass. Jurion rent richting de bal. Jurion geeft de bal voor. Marinari krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ridless Empire [?] 53%, AKS Akacjowa 47%.
Ridless Empire [?] - AKS Akacjowa 1:0