Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dymitrów Duży klawy_team
1_skrzydło Tactiek hardNormal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
54.9 gemiddelde waardering 57.7
excellent Schieten solid
solid Passen formidable
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Bielikowski heeft problemen om de bal te vangen. Bielikowski passt de bal met de wreef. Bromba rent richting de bal. Bromba draait met de bal, schiet en ... Krachmarov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Đalović heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Löwe is nu in balbezit. Alancewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Löwe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Löwe neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ruszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dymitrów Duży - klawy_team 0:1

12e minuut.
Kozakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakiewicz geeft een hoge lob. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk schiet op doel. Krachmarov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Dymitrów Duży - klawy_team 1:1

17e minuut.
Alancewicz kopt de bal weg. Meerschaut rent richting de bal. Bielikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bielikowski geeft een hoge lob. Ratajczyk springt en kopt de bal. Krachmarov bokst de bal weg.

31e minuut.
Kempa is nu in balbezit. Kempa geeft een lange en hoge pass. Löwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Löwe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dymitrów Duży - klawy_team 1:2

34e minuut.
Kempa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempa speelt de bal door. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś geeft een hoge lob. Löwe springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kempa passt de bal met de wreef. Gawryś heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś passt de bal met de wreef. Löwe rent richting de bal. Löwe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dymitrów Duży 57%, klawy_team 43%.
FC Dymitrów Duży - klawy_team 1:2

51e minuut.
Kempa geeft de bal voor. Niestępski verovert de bal door een tackle van achteren. de Vliegher bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vliegher geeft een hoge lob. Löwe springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
de Vliegher kopt de bal weg. Klungelig pakt Woyniłłowicz de bal. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś passt de bal zonder na te denken. Löwe is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Löwe bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dymitrów Duży - klawy_team 1:3

60e minuut.
Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś met een sublieme pass. Daar is de Vliegher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Vliegher haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Niestępski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bromba is nu in balbezit. Bromba speelt de bal door. Kozakiewicz is nu in balbezit. Kozakiewicz geeft een lange en hoge pass. Ratajczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Krachmarov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Garus heeft problemen om de bal te vangen. Arvelo is nu in balbezit. Garus onderschept slim de pass. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gawryś rent richting de bal. Gawryś probeert naar een medespeler te passen. Löwe is nu in balbezit. Löwe haalt uit met een fantastische trap. Ruszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dymitrów Duży - klawy_team 1:4

79e minuut.
Löwe heeft problemen om de bal te vangen. Woyniłłowicz speelt de bal door. Micciche probeert de bal met de borst te controleren. Gawryś geeft een lange en hoge pass. Löwe krijgt zijn hoofd ertegen. Ruszczyk bokst de bal weg.

80e minuut.
Löwe kopt de bal weg. Kempa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bielikowski. Bielikowski krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Durleci probeert naar een medespeler te passen. Daar is Garus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk onderschept slim de pass. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. Krachmarov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arvelo rent richting de bal. Arvelo geeft een hoge lob. Inworp. Bielikowski met een snelle inworp. Garus geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kozakiewicz kopt de bal weg. Garus bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pologn. Pologn krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Pologn probeert naar een medespeler te passen. Garus zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Kozakiewicz de bal. Kozakiewicz geeft de bal voor. Bromba krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dymitrów Duży 57%, klawy_team 43%.
FC Dymitrów Duży - klawy_team 1:4