Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vikings of South Barcelonka Grodzisk Wlkp.
5-3-2 Tactiek x
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
43.7 gemiddelde waardering 58.1
average Schieten formidable
good Passen very good
very good Verdedigen solid


10e minuut.
Kula rent richting de bal. Kula passt de bal in één keer door. Cămătaru is nu in balbezit. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings of South - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:1

16e minuut.
Stanisławek passt de bal met de wreef. Daar is Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez passt de bal met de wreef. Kula rent richting de bal. Kula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Szpakowski kopt de bal weg. Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula speelt de bal door. Cămătaru rent richting de bal. Cămătaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings of South - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:2

27e minuut.
Tsonis met een sublieme pass. Szpakowski rent richting de bal. Szpakowski geeft een lange en hoge pass. Cămătaru rent richting de bal. Cămătaru haalt uit met een fantastische trap. Metsenaere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kula geeft een lange en hoge pass. Ramut bereikt de bal nog maar net als eerste. Cămătaru begaat een overtreding. Cămătaru krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Cămătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramut legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cămătaru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cămătaru neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings of South - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:3

35e minuut.
Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez passt de bal in één keer door. Szpakowski speelt de bal door. Kula rent richting de bal. Kula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez passt de bal met de wreef. Cămătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cămătaru draait met de bal, schiet en ... Metsenaere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings of South - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings of South 62%, Barcelonka Grodzisk Wlkp. 38%.
Vikings of South - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:4

50e minuut.
Cămătaru speelt de bal door. Klungelig pakt Dutertre de bal. Stanisławek probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Metsenaere trapt de bal weg. Szpakowski kopt de bal weg. Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cămătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cămătaru draait met de bal, schiet en ... Metsenaere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Ramut kopt de bal weg. Klungelig pakt Buquicchio de bal. Bobovník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula onderschept slim de pass. Kula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings of South - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:5

62e minuut.
Boyarchuk geeft de bal voor. Cămătaru rent richting de bal. Dutertre legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cămătaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cămătaru legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings of South - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:6

65e minuut.
Cămătaru controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kolasiński komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Inworp. Mara komt het veld opgelopen. Piesiak komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Harilal onderschept slim de pass. Stanisławek rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stanisławek zal de hoekschop nemen. Kolasiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Rumcajs onderschept slim de pass. Rumcajs geeft de bal voor. Holecz probeert de bal met de borst te controleren. Kolasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings of South - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings of South 65%, Barcelonka Grodzisk Wlkp. 35%.
Vikings of South - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:7