Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zupa Jarzynowa FC Zawodowi Amatorzy
S10 Tactiek xyz
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
53.1 gemiddelde waardering 58.8
good Schieten excellent
very good Passen excellent
good Verdedigen very good


3e minuut.
Preda kan de bal niet met de borst controleren. Sergiejew speelt de bal door. Zambrotta rent richting de bal. Zambrotta haalt uit met een fantastische trap. Squillaci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zupa Jarzynowa - FC Zawodowi Amatorzy 0:1

4e minuut.
Squillaci speelt de bal door. Arabacı kopt de bal weg. Daar is Trzaskalik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dynak is nu in balbezit. Dynak draait met de bal, schiet en ... Squillaci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Klungelig pakt Szathmári de bal. Sergiejew onderschept slim de pass. Ruas met een sublieme pass. Zambrotta rent richting de bal. Zambrotta schiet op doel. Squillaci bokst de bal weg.

14e minuut.
Magrão geeft een hoge lob. Zambrotta kopt de bal weg. Klungelig pakt Trzaskalik de bal. Dynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zupa Jarzynowa - FC Zawodowi Amatorzy 0:2

16e minuut.
Zambrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrássy rent richting de bal. Andrássy passt de bal met de wreef. Toregiani geeft een hoge lob. Dynak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Andrássy bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrássy passt de bal met de wreef. Knight is nu in balbezit. Knight passt de bal in één keer door. Grupiński verovert de bal door een tackle van achteren. Damnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Magrão met de inworp. Arabacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Preda krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Radošević probeert de bal aan de voet te houden. Zambrotta rent richting de bal. Zambrotta draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Radošević de bal onder controle te krijgen. Squillaci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zupa Jarzynowa - FC Zawodowi Amatorzy 0:3

33e minuut.
Ruas met een snelle inworp. Sergiejew is nu in balbezit. Sergiejew geeft de bal voor. Klungelig pakt Zambrotta de bal. Zambrotta haalt uit met een fantastische trap. Squillaci bokst de bal weg. Mager onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Sergiejew verovert de bal door een tackle van achteren. Sergiejew passt de bal met de wreef. Dynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak haalt uit met een fantastische trap. Squillaci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zupa Jarzynowa - FC Zawodowi Amatorzy 0:4

38e minuut.
Cataldi speelt de bal door. Preda is nu in balbezit. Preda passt de bal met de wreef. Carpitella rent richting de bal. Carpitella schiet op doel. Damnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Sergiejew met een sublieme pass. Dynak rent richting de bal. Trzaskalik begaat een overtreding. Trzaskalik krijgt een gele kaart. Dynak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sergiejew wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Andrássy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrássy begaat een overtreding. Andrássy krijgt een gele kaart. Ruas raakt geblesseerd tijdens het duel. Ruas met een snel genomen vrije trap. Dynak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zupa Jarzynowa 56%, FC Zawodowi Amatorzy 44%.
Zupa Jarzynowa - FC Zawodowi Amatorzy 0:4

46e minuut.
Steindel komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Grupiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grupiński geeft een hoge lob. Mager is nu in balbezit. Mager geeft de bal voor. Bo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Arabacı onderschept slim de pass. Arabacı passt de bal zonder na te denken. Sergiejew rent richting de bal. Sergiejew geeft een lange en hoge pass. Squillaci probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paganini komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Steindel rent richting de bal. Mager met een sublieme pass. Ruas met een sublieme pass. Zambrotta rent richting de bal. Zambrotta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zupa Jarzynowa 45%, FC Zawodowi Amatorzy 55%.
Zupa Jarzynowa - FC Zawodowi Amatorzy 0:4