Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wódżitsu Style FC Ciapki
moja deff Tactiek Nowa 2022
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 54
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Najjar rent richting de bal. Najjar passt de bal in één keer door. Kudić is nu in balbezit. Kudić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - FC Ciapki 1:0

3e minuut.
Pasquali probeert de bal aan de voet te houden. Magcalas kopt de bal weg. Barrientos rent richting de bal. Rodríguez Lanza rent richting de bal. Rodríguez Lanza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kudić rent richting de bal. Avile legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kudić raakt geblesseerd tijdens het duel. Chatzidis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Potecchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - FC Ciapki 2:0

12e minuut.
Magcalas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Niwiński de bal. Niwiński geeft de bal voor. Rodríguez Lanza heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Lanza schiet op doel. Pouttu bokst de bal weg. Paal!

13e minuut.
Czarniecki met een sublieme pass. Panicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Panicz met een sublieme pass. Chatzidis rent richting de bal. Chatzidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - FC Ciapki 3:0

17e minuut.
Najjar is nu in balbezit. Najjar passt de bal in één keer door. Kudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - FC Ciapki 4:0

20e minuut.
Najjar kopt de bal weg. Klungelig pakt Czarniecki de bal. Czarniecki speelt de bal door. Kudić rent richting de bal. Kudić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Özbakır is nu in balbezit. Özbakır geeft een hoge lob. Brogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquali draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rodríguez Lanza rent richting de bal. Rodríguez Lanza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - FC Ciapki 4:1

32e minuut.
Şoneriu kopt de bal weg. Nigmatullin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Najjar geeft een lange en hoge pass. Kudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - FC Ciapki 5:1

37e minuut.
Najjar passt de bal zonder na te denken. Czarniecki rent richting de bal. Czarniecki speelt de bal door. Chatzidis is nu in balbezit. Chatzidis draait met de bal, schiet en ... Potecchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - FC Ciapki 6:1

44e minuut.
Özbakır kopt de bal weg. Najjar is nu in balbezit. Niwiński begaat een overtreding. Niwiński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wódżitsu Style 41%, FC Ciapki 59%.
Wódżitsu Style - FC Ciapki 6:1

47e minuut.
Kudić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nigmatullin. Kudić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cansani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chatzidis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - FC Ciapki 7:1

49e minuut.
Özbakır heeft problemen om de bal te vangen. Kudić rent richting de bal. Nigmatullin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nigmatullin krijgt een gele kaart. Kudić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chatzidis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - FC Ciapki 8:1

53e minuut.
Czarniecki passt de bal met de wreef. Panicz rent richting de bal. Panicz passt de bal in één keer door. Chatzidis rent richting de bal. Chatzidis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ninoiu passt de bal met de wreef. Avile is nu in balbezit. Avile passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Lanza is nu in balbezit. Rodríguez Lanza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Inworp. Novac komt het veld opgelopen. Parnham komt het veld opgelopen. Podgrajšek komt het veld opgelopen. Sárvári komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Acevedo geeft een lange en hoge pass. Dzhingozov probeert de bal aan de voet te houden. Sárvári rent richting de bal. Sárvári haalt uit met een fantastische trap. Potecchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - FC Ciapki 9:1

82e minuut.
Najjar verovert de bal door een tackle van achteren. Najjar geeft een lange en hoge pass. Sárvári springt en kopt de bal. Dzhingozov onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wódżitsu Style 39%, FC Ciapki 61%.
Wódżitsu Style - FC Ciapki 9:1