Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mati Leszno_Team Ł O M I A N K I
4-1-3-2 Tactiek 5 3 2
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
55.3 gemiddelde waardering 55.5
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


19e minuut.
Gavin geeft een hoge lob. Pulgar kopt de bal weg. Rujoiu speelt de bal door. Pittiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittiglio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Gavin passt de bal met de wreef. Lasota met een sublieme pass. Zych heeft problemen om de bal te vangen. Zych geeft een hoge lob. Apice maakt een snoekduik en kopt de bal. Tveita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Sánchez rent richting de bal. Zych begaat een overtreding. Sánchez raakt geblesseerd tijdens het duel. Sánchez met een snel genomen vrije trap. Daar is Ujazdowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watola bereikt de bal nog maar net als eerste. Watola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lasota speelt de bal door. Zych bereikt de bal nog maar net als eerste. Zych passt de bal zonder na te denken. Frączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączyński haalt uit met een fantastische trap. Tveita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu met een sublieme pass. das Graças probeert de bal aan de voet te houden. Pittiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittiglio haalt uit met een fantastische trap. Obrenović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mati Leszno_Team 52%, Ł O M I A N K I 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mati Leszno_Team - Ł O M I A N K I 0:0

46e minuut.
Marcarini komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Gavin probeert naar een medespeler te passen. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti passt de bal in één keer door. Watola bereikt de bal nog maar net als eerste. Watola draait met de bal, schiet en ... Marcarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Mattheij met een sublieme pass. Pittiglio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lasota. Lasota krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Gavin passt de bal zonder na te denken. Zych is nu in balbezit. Met opzet legt Pedretti zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Pedretti moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pedretti schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Zych raakt geblesseerd tijdens het duel. Lasota zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Frączyński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mati Leszno_Team 43%, Ł O M I A N K I 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mati Leszno_Team - Ł O M I A N K I 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

96e minuut.
Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Virabyan de bal onder controle te krijgen. Pittiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittiglio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

102e minuut.
Vargalui probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mattheij de bal. Mattheij speelt de bal door. Pittiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittiglio haalt uit met een fantastische trap. Marcarini bokst de bal weg. Watola is nu in balbezit. Marcarini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati Leszno_Team - Ł O M I A N K I 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mati Leszno_Team 44%, Ł O M I A N K I 56%.
Mati Leszno_Team - Ł O M I A N K I 1:0

118e minuut.
Halein bereikt de bal nog maar net als eerste. Halein passt de bal met de wreef. Rujoiu probeert naar een medespeler te passen. Mattheij rent richting de bal. Mattheij schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mati Leszno_Team 35%, Ł O M I A N K I 65%.
Mati Leszno_Team - Ł O M I A N K I 1:0