Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcinter1908 Kwiatas Bydgoszcz
ferii433 Tactiek Wiki
51% Balbezit 49%
16% Spel op eigen helft 84%
29 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 60.2
very good Schieten very good
very good Passen good
solid Verdedigen brilliant


1e minuut.
Əmirquliyev met een sublieme pass. Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelagnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelagnoli haalt uit met een fantastische trap. Benczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcinter1908 - Kwiatas Bydgoszcz 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Sharpe de bal. bin Said verovert de bal door een tackle van achteren. bin Said passt de bal met de wreef. Stoch rent richting de bal. Stoch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
bin Said passt de bal zonder na te denken. Stoch probeert naar een medespeler te passen. Michelagnoli rent richting de bal. Michelagnoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fcinter1908 - Kwiatas Bydgoszcz 2:0

22e minuut.
Stoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoch probeert naar een medespeler te passen. Michelagnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelagnoli schiet op doel. Benczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fcinter1908 - Kwiatas Bydgoszcz 3:0

25e minuut.
Əmirquliyev is nu in balbezit. Əmirquliyev probeert naar een medespeler te passen. bin Said geeft een lange en hoge pass. Michelagnoli maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert bin Said de bal onder controle te krijgen. Əmirquliyev met een sublieme pass. Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Possobom geeft de bal voor. Michelagnoli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kopiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kopiński passt de bal met de wreef. Michelagnoli is nu in balbezit. Michelagnoli draait met de bal, schiet en ... Benczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcinter1908 - Kwiatas Bydgoszcz 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcinter1908 16%, Kwiatas Bydgoszcz 84%.
fcinter1908 - Kwiatas Bydgoszcz 4:0

50e minuut.
Kopiński verovert de bal door een tackle van achteren. bin Said verovert de bal door een tackle van achteren. bin Said probeert naar een medespeler te passen. Michelagnoli is nu in balbezit. Michelagnoli haalt uit met een fantastische trap. Benczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Heffels probeert naar een medespeler te passen. Kopiński rent richting de bal. Michelagnoli onderschept slim de pass. Michelagnoli draait met de bal, schiet en ... Benczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcinter1908 - Kwiatas Bydgoszcz 5:0

55e minuut.
Sánchez Parrilla met de inworp. bin Said probeert naar een medespeler te passen. Kopiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelagnoli verovert de bal door een tackle van achteren. Michelagnoli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Possobom probeert naar een medespeler te passen. Heffels speelt de bal door. Michelagnoli is nu in balbezit. Michelagnoli haalt uit met een fantastische trap. Benczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcinter1908 - Kwiatas Bydgoszcz 6:0

70e minuut.
Savanović is nu in balbezit. Savanović geeft de bal voor. Əmirquliyev speelt de bal door. Daar is Possobom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Possobom haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Drapała komt het veld opgelopen. Argaña komt het veld opgelopen. Gasperlmayer komt het veld opgelopen. Karasiewicz komt het veld opgelopen. Blum komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Drapała met een snelle inworp. Possobom rent richting de bal. Possobom passt de bal zonder na te denken. Drapała geeft de bal voor. Michelagnoli krijgt zijn hoofd ertegen. Benczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kopiński kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, bin Said zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Michelagnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelagnoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fcinter1908 - Kwiatas Bydgoszcz 7:0

75e minuut.
Barazite probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bekyan de bal. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz geeft de bal voor. Possobom springt en kopt de bal. Benczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Michelagnoli rent richting de bal. Michelagnoli haalt uit met een fantastische trap. Benczyński bokst de bal weg.

85e minuut.
Kopiński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drapała met een snelle inworp. Possobom heeft problemen om de bal te vangen. Possobom geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
bin Said bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Said met een sublieme pass. Possobom rent richting de bal. Possobom haalt uit met een fantastische trap. Benczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fcinter1908 - Kwiatas Bydgoszcz 8:0

88e minuut.
Klungelig pakt Drapała de bal. Drapała speelt de bal door. Possobom is nu in balbezit. Sharpe verovert de bal door een tackle van achteren. Sharpe met een sublieme pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcinter1908 17%, Kwiatas Bydgoszcz 83%.
fcinter1908 - Kwiatas Bydgoszcz 8:0