Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Talents FC Fc Lechia Gdańsk
3-5-2 #1 Tactiek Winner
44% Balbezit 56%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 61.5
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Boeru probeert naar een medespeler te passen. Mangiaracina met een sublieme pass. Pacholski kan de bal niet met de borst controleren. Boeru rent richting de bal. Boeru geeft een hoge lob. Raimbault bokst de bal weg.

5e minuut.
Randa met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacholski met de inworp. Boeru geeft een hoge lob. Habilsoy maakt een snoekduik en kopt de bal. Raimbault kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Okas is nu in balbezit. Okas passt de bal in één keer door. Boeru rent richting de bal. Dəmirli is nu in balbezit. Dəmirli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Raimbault kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Śliwiok geeft de bal voor. Dias kopt de bal weg. Rajavuo probeert de bal aan de voet te houden. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Daar is Okas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okas met een sublieme pass. Klungelig pakt Pacholski de bal. Pacholski geeft een lange en hoge pass. Dəmirli springt en kopt de bal. Raimbault bokst de bal weg. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents FC - Fc Lechia Gdańsk 0:1

24e minuut.
Dəmirli heeft problemen om de bal te vangen. Randa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dəmirli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boeru met een snel genomen vrije trap. Pacholski geeft de bal voor. Habilsoy maakt een snoekduik en kopt de bal. Raimbault kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Boeru passt de bal met de wreef. Pacholski speelt de bal door. Rajavuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Habilsoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Habilsoy heeft problemen om de bal te vangen. Vidojević bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Habilsoy. Habilsoy krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Boeru is nu in balbezit. Boeru speelt de bal door. Pacholski heeft problemen om de bal te vangen. Pacholski geeft een lange en hoge pass. Habilsoy krijgt zijn hoofd ertegen. Raimbault bokst de bal weg. Dəmirli rent richting de bal. Dəmirli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Daar is Okas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okas geeft een hoge lob. Randa kan de bal niet met de borst controleren. Dəmirli is nu in balbezit. Dəmirli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pacholski speelt de bal door. Dəmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınordu is nu in balbezit. Dəmirli verovert de bal door een tackle van achteren. Dəmirli schiet op doel. Raimbault probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Boeru probeert naar een medespeler te passen. Pacholski rent richting de bal. Pacholski geeft de bal voor. Dəmirli springt en kopt de bal. Raimbault maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents FC - Fc Lechia Gdańsk 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Talents FC 82%, Fc Lechia Gdańsk 18%.
The Talents FC - Fc Lechia Gdańsk 0:2

50e minuut.
Pacholski is nu in balbezit. Pacholski geeft de bal voor. Dəmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy schiet op doel. Raimbault kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents FC - Fc Lechia Gdańsk 0:3

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boeru met een snelle inworp. Pacholski geeft de bal voor. Habilsoy springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents FC - Fc Lechia Gdańsk 0:4

61e minuut.
Okas speelt de bal door. Boeru rent richting de bal. Boeru geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Habilsoy de bal. Habilsoy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents FC - Fc Lechia Gdańsk 0:5

65e minuut.
Rajavuo verovert de bal door een tackle van achteren. Rajavuo passt de bal in één keer door. Boeru is nu in balbezit. Boeru geeft de bal voor. Dəmirli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents FC - Fc Lechia Gdańsk 0:6

67e minuut.
Pacholski is nu in balbezit. Pacholski passt de bal in één keer door. Dəmirli heeft problemen om de bal te vangen. Dəmirli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents FC - Fc Lechia Gdańsk 0:7

71e minuut.
Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski geeft de bal voor. Daar is Altınordu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dəmirli is nu in balbezit. Dəmirli draait met de bal, schiet en ... Paal!

72e minuut.
Mangiaracina met de inworp. Pacholski geeft een lange en hoge pass. Dəmirli is nu in balbezit. Dəmirli haalt uit met een fantastische trap. Raimbault werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents FC - Fc Lechia Gdańsk 0:8

81e minuut.
Mangiaracina met een sublieme pass. Randa is nu in balbezit. Dəmirli verovert de bal door een tackle van achteren. Dəmirli schiet op doel. Raimbault probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Habilsoy rent richting de bal. Randa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Habilsoy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dəmirli neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents FC - Fc Lechia Gdańsk 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Talents FC 84%, Fc Lechia Gdańsk 16%.
The Talents FC - Fc Lechia Gdańsk 0:9