Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niko Team B10
442m Tactiek allin
49% Balbezit 51%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 56.7
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Engen is nu in balbezit. Cyra verovert de bal door een tackle van achteren. Cyra speelt de bal door. Bouzo rent richting de bal. Bouzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Cyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Engen rent richting de bal. Engen passt de bal zonder na te denken. Garrido geeft de bal voor. Bouzo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bello geeft een hoge lob. Cyra probeert de bal aan de voet te houden. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyra onderschept slim de pass. Cyra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - B10 0:1

16e minuut.
Bojtor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garrido probeert naar een medespeler te passen. Cabrejos speelt de bal door. Cyra is nu in balbezit. Cyra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kominek passt de bal met de wreef. Cyra heeft problemen om de bal te vangen. Cyra passt de bal in één keer door. Bouzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Doeltrap. Araqelyan trapt de bal weg van het doel. Bojtor kopt de bal weg. Cabrejos probeert naar een medespeler te passen. Araqelyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Solomou geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Havriciuc met de inworp. Cabrejos geeft de bal voor. Cyra krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - B10 0:2

33e minuut.
Garrido rent richting de bal. Garrido met een sublieme pass. Cyra is nu in balbezit. Cyra haalt uit met een fantastische trap. Araqelyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Araqelyan trapt de bal weg van het doel. Cabrejos kopt de bal weg. Cyra rent richting de bal. Cyra draait met de bal, schiet en ... Araqelyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niko Team 76%, B10 24%.
Niko Team - B10 0:2

51e minuut.
Solomou met een sublieme pass. Bouzo is nu in balbezit. Bouzo speelt de bal door. Cyra heeft problemen om de bal te vangen. Cyra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bouzo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cyra de bal. Mokalis is nu in balbezit. Cyra verovert de bal door een tackle van achteren. Cyra draait met de bal, schiet en ... Araqelyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabrejos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ebrard geeft een lange en hoge pass. Cyra is nu in balbezit. Cyra haalt uit met een fantastische trap. Araqelyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Solomou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cyra rent richting de bal. Cyra schiet op doel. Araqelyan bokst de bal weg.

60e minuut.
Soczyński met de inworp. Garrido is nu in balbezit. Garrido geeft de bal voor. Bouzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Garrido kopt de bal weg. Cabrejos met een sublieme pass. Daar is Solomou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bouzo probeert de bal met de borst te controleren. Solomou bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido verovert de bal door een tackle van achteren. Garrido geeft een lange en hoge pass. Cyra maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Engen rent richting de bal. Soczyński geeft een lange en hoge pass. Wirtek is nu in balbezit. Bouzo onderschept slim de pass. Bouzo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Bojtor geeft de bal voor. Cyra rent richting de bal. Bouzo rent richting de bal. Cyra rent richting de bal. Cyra schiet op doel. Araqelyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bouzo de bal. Bouzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Garrido probeert naar een medespeler te passen. Bouzo rent richting de bal. Bouzo passt de bal in één keer door. Cyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - B10 0:3

84e minuut.
Wirtek probeert naar een medespeler te passen. Garrido is nu in balbezit. Garrido passt de bal in één keer door. Daar is Cyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cyra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niko Team 72%, B10 28%.
Niko Team - B10 0:3