Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motyczaki Górnik Konin CF
4-3-3 Tactiek KSG
40% Balbezit 60%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
47.5 gemiddelde waardering 66.8
matig Schieten formidabel
goed Passen formidabel
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Świstak geeft een lange en hoge pass. Bożan met een sublieme pass. Sawyers is nu in balbezit. Sawyers geeft de bal voor. Allemant krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ulusoy geeft de bal voor. Inworp. Tywralski met een snelle inworp. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras probeert naar een medespeler te passen. Sawyers rent richting de bal. Boué rent richting de bal. Boué draait met de bal, schiet en ... Tocantins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ślak geeft de bal voor. Đình Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bożan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

21e minuut.
Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras passt de bal zonder na te denken. Đình Long met een sublieme pass. Allemant is nu in balbezit. Allemant haalt uit met een fantastische trap. Tocantins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Sawyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyers geeft de bal voor. Daar is Allemant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allemant schiet op doel. Tocantins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - Górnik Konin CF 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motyczaki 63%, Górnik Konin CF 37%.
Motyczaki - Górnik Konin CF 0:1

46e minuut.
Allemant is nu in balbezit. Ślak begaat een overtreding. Allemant is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Đình Long zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Allemant maakt een snoekduik en kopt de bal. Tocantins bokst de bal weg. Paal!

48e minuut.
Köntös rent richting de bal. Köntös geeft een hoge lob. Sawyers rent richting de bal. Sawyers geeft de bal voor. Świstak heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Porras probeert naar een medespeler te passen. Đình Long rent richting de bal. Allemant bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemant haalt uit met een fantastische trap. Tocantins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motyczaki - Górnik Konin CF 0:2

59e minuut.
Hakyemez komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Świstak geeft de bal voor. Köntös kopt de bal weg. Porras met een sublieme pass. Boué kan de bal niet met de borst controleren. Boué schiet op doel. Tocantins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Świstak is nu in balbezit. Świstak passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Ślak de bal onder controle te krijgen. Hakyemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakyemez schiet op doel. Tocantins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Mạnh Hùng kopt de bal weg. Porras is nu in balbezit. Porras passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Węgorowski de bal. Boué verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sawyers geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hakyemez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motyczaki 61%, Górnik Konin CF 39%.
Motyczaki - Górnik Konin CF 0:2