Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Medalik Oziery
att Tactiek skrzy532hura+2
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
51.3 gemiddelde waardering 64
goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


7e minuut.
Huseinagić kopt de bal weg. Daar is Hetland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostřiha bereikt de bal nog maar net als eerste. Avena onderschept slim de pass. Avena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Linnuste controleert de bal met de borst. Gyurcsány met een sublieme pass. Velling is nu in balbezit. Velling haalt uit met een fantastische trap. Leszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Medalik - Oziery 0:1

34e minuut.
Garate is nu in balbezit. Topete verovert de bal door een tackle van achteren. Topete passt de bal in één keer door. Velling rent richting de bal. Velling draait met de bal, schiet en ... Leszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Tomasik geeft de bal voor. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa probeert naar een medespeler te passen. Velling is nu in balbezit. Velling schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Medalik 47%, Oziery 53%.
FC Medalik - Oziery 0:1

63e minuut.
Klungelig pakt Topete de bal. Topete geeft een lange en hoge pass. Paćkowski rent richting de bal. Paćkowski haalt uit met een fantastische trap. Leszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Thabet schiet op doel. Reyes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paćkowski zal de hoekschop nemen. Daar is Velling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Reyes ... Strafschop! Reyes krijgt een gele kaart. Thabet raakt geblesseerd tijdens het duel. Thabet neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Leszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Velling rent richting de bal. Velling passt de bal in één keer door. Thabet is nu in balbezit. Thabet draait met de bal, schiet en ... Leszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Medalik - Oziery 0:2

79e minuut.
Topete is nu in balbezit. Topete geeft een lange en hoge pass. Thabet kopt de bal weg. Velling heeft problemen om de bal te vangen. Velling haalt uit met een fantastische trap. Leszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Medalik - Oziery 0:3

85e minuut.
Velling passt de bal zonder na te denken. Paćkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paćkowski geeft de bal voor. Thabet is nu in balbezit. Thabet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Medalik - Oziery 0:4

88e minuut.
Paćkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stokłosa speelt de bal door. Velling bereikt de bal nog maar net als eerste. Velling haalt uit met een fantastische trap. Leszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Medalik - Oziery 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Medalik 60%, Oziery 40%.
FC Medalik - Oziery 0:5