Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tsubasa new team LKS Stara Wieś
343 Tactiek Atak test
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 57.5
adequate Schieten very good
average Passen excellent
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Nemec heeft problemen om de bal te vangen. Somorjai bereikt de bal nog maar net als eerste. Somorjai met een sublieme pass. Tellechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellechea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fenyő heeft problemen om de bal te vangen. Nemec is nu in balbezit. Nemec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - LKS Stara Wieś 0:1

7e minuut.
Daar is Skiba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tellechea is nu in balbezit. Skiba begaat een overtreding. Tellechea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Grocholak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Skiba geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kousas met de inworp. Dragozov rent richting de bal. Dragozov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kousas geeft de bal voor. Tellechea kopt de bal weg. Nemec rent richting de bal. Nemec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Gül, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somorjai probeert naar een medespeler te passen. Nemec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Somorjai rent richting de bal. Somorjai passt de bal zonder na te denken. Grocholak rent richting de bal. Grocholak haalt uit met een fantastische trap. Castelvecc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - LKS Stara Wieś 0:2

17e minuut.
Belensoy passt de bal zonder na te denken. Trasino is nu in balbezit. Trasino geeft een lange en hoge pass. Nemec is nu in balbezit. Nemec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Skiba geeft een hoge lob. Inworp. Kousas met de inworp. Dragozov geeft de bal voor. Nemec kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Castelvecc trapt de bal weg van het doel. Kousas kopt de bal weg. Grocholak is nu in balbezit. Grocholak haalt uit met een fantastische trap. Castelvecc probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Trasino passt de bal met de wreef. Daar is Belensoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denia bereikt de bal nog maar net als eerste. Denia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - LKS Stara Wieś 1:2

26e minuut.
Mercery rent richting de bal. Kousas onderschept slim de pass. Kousas geeft een lange en hoge pass. Grocholak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocholak draait met de bal, schiet en ... Castelvecc bokst de bal weg. Nemec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - LKS Stara Wieś 1:3

28e minuut.
Tellechea rent richting de bal. Tellechea passt de bal met de wreef. Grocholak rent richting de bal. Grocholak schiet op doel. Castelvecc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - LKS Stara Wieś 1:4

31e minuut.
Doeltrap. Castelvecc met een harde bal richting middenveld. Kousas kopt de bal weg. Grocholak is nu in balbezit. Grocholak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - LKS Stara Wieś 1:5

33e minuut.
Grocholak heeft problemen om de bal te vangen. Kousas geeft de bal voor. Tellechea is nu in balbezit. Tellechea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - LKS Stara Wieś 1:6

35e minuut.
Somorjai passt de bal zonder na te denken. Grocholak heeft problemen om de bal te vangen. Gül speelt de bal door. Nemec rent richting de bal. Nemec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Nemec heeft problemen om de bal te vangen. Grocholak is nu in balbezit. Tellechea is nu in balbezit. Tellechea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - LKS Stara Wieś 1:7

42e minuut.
Somorjai geeft de bal voor. Klungelig pakt Tellechea de bal. Nemec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemec haalt uit met een fantastische trap. Castelvecc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Inworp. Bitang met de inworp. Kousas is nu in balbezit. Kousas geeft een hoge lob. Grocholak springt en kopt de bal. Castelvecc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsubasa new team 75%, LKS Stara Wieś 25%.
tsubasa new team - LKS Stara Wieś 1:7

48e minuut.
Nemec bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellechea rent richting de bal. Nemec rent richting de bal. Nemec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - LKS Stara Wieś 1:8

51e minuut.
Dragozov rent richting de bal. Dragozov geeft een hoge lob. Somorjai rent richting de bal. Nemec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemec draait met de bal, schiet en ... Castelvecc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tellechea is nu in balbezit. Tellechea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - LKS Stara Wieś 1:9

54e minuut.
Daar is Gül, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somorjai met een sublieme pass. Klungelig pakt Grocholak de bal. Grocholak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Kousas is nu in balbezit. Kousas passt de bal in één keer door. Grocholak probeert naar een medespeler te passen. Nemec is nu in balbezit. Nemec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Castelvecc trapt de bal weg van het doel. Euell kopt de bal weg. Jędykiwiecz is nu in balbezit. Jędykiwiecz haalt uit met een fantastische trap. Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - LKS Stara Wieś 2:9

59e minuut.
Euell rent richting de bal. Dragozov onderschept slim de pass. Dragozov probeert naar een medespeler te passen. Nemec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - LKS Stara Wieś 2:10

59e minuut.
Choina heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belensoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dragozov geeft een lange en hoge pass. Tellechea krijgt zijn hoofd ertegen. Castelvecc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Skiba rent richting de bal. Skiba geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dragozov met de inworp. Somorjai geeft de bal voor. Castelvecc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skiba rent richting de bal. Tellechea verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kousas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nemec kopt de bal weg. Somorjai geeft een hoge lob. Tellechea springt en kopt de bal. Castelvecc bokst de bal weg. Klungelig pakt Nemec de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Choina geeft de bal voor. Wilczek kopt de bal weg. Daar is Jędykiwiecz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denia rent richting de bal. Denia schiet op doel. Johnson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Somorjai bereikt de bal nog maar net als eerste. Somorjai probeert naar een medespeler te passen. Nemec is nu in balbezit. Nemec haalt uit met een fantastische trap. Castelvecc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - LKS Stara Wieś 2:11

70e minuut.
Castelvecc trapt de bal weg. Kousas kopt de bal weg. Grocholak rent richting de bal. Grocholak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - LKS Stara Wieś 2:12

74e minuut.
Kousas probeert naar een medespeler te passen. Grocholak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocholak is nu in balbezit. Grocholak haalt uit met een fantastische trap. Castelvecc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kousas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Skiba kopt de bal weg. Castelvecc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Castelvecc met een harde bal richting middenveld. Kousas kan de bal niet met de borst controleren. Kousas geeft een lange en hoge pass. Nemec rent richting de bal. Nemec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - LKS Stara Wieś 2:13

81e minuut.
Gül is nu in balbezit. Somorjai verovert de bal door een tackle van achteren. Somorjai passt de bal in één keer door. Nemec rent richting de bal. Nemec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bitang verovert de bal door een tackle van achteren. Bitang speelt de bal door. Somorjai met een sublieme pass. Nemec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Somorjai bereikt de bal nog maar net als eerste. Somorjai passt de bal met de wreef. Nemec is nu in balbezit. Nemec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - LKS Stara Wieś 2:14

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Castelvecc met een harde bal richting middenveld. Kousas kopt de bal weg. Grocholak rent richting de bal. Grocholak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Dragozov speelt de bal door. Grocholak is nu in balbezit. Grocholak geeft een lange en hoge pass. Nemec bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - LKS Stara Wieś 2:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsubasa new team 76%, LKS Stara Wieś 24%.
tsubasa new team - LKS Stara Wieś 2:15