Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletic Szczecin Dzikow Tbg
532 Tactiek mt
45% Balbezit 55%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 49
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
29.9 gemiddelde waardering 60.5
poor Schieten incredible
poor Passen very good
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Sebola probeert naar een medespeler te passen. Curyło heeft problemen om de bal te vangen. Rózga onderschept slim de pass. Filipski is nu in balbezit. Filipski schiet op doel. Łątka bokst de bal weg.

3e minuut.
Manfredi met een sublieme pass. Klungelig pakt Filipski de bal. Mijović begaat een overtreding. Filipski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Yaltız neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Łątka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Filipski geeft een lange en hoge pass. Daar is Mijović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rózga rent richting de bal. Rózga haalt uit met een fantastische trap. Łątka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Dzikow Tbg 0:1

4e minuut.
Manfredi passt de bal in één keer door. Lovato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovato probeert naar een medespeler te passen. Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipski haalt uit met een fantastische trap. Łątka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Tarquini verovert de bal door een tackle van achteren. Tarquini probeert naar een medespeler te passen. Rózga rent richting de bal. Rózga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Dzikow Tbg 0:2

7e minuut.
Tarquini rent richting de bal. Klungelig pakt Rózga de bal. Rózga probeert naar een medespeler te passen. Filipski rent richting de bal. Filipski haalt uit met een fantastische trap. Łątka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Dzikow Tbg 0:3

8e minuut.
Bochinsky passt de bal met de wreef. Tarquini is nu in balbezit. Tarquini speelt de bal door. Rózga rent richting de bal. Rózga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Sebola kopt de bal weg. Esparraguera geeft een lange en hoge pass. Rózga kopt de bal weg. Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Manfredi verovert de bal door een tackle van achteren. Manfredi geeft de bal voor. Rózga kan de bal niet met de borst controleren. Rózga haalt uit met een fantastische trap. Łątka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Dzikow Tbg 0:4

16e minuut.
Cinquanta speelt de bal door. Onyszko is nu in balbezit. Rózga verovert de bal door een tackle van achteren. Rózga draait met de bal, schiet en ... Łątka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Dzikow Tbg 0:5

18e minuut.
Cinquanta verovert de bal door een tackle van achteren. Cinquanta passt de bal met de wreef. Lovato met een sublieme pass. Daar is Rózga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rózga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tarquini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarquini passt de bal zonder na te denken. Filipski is nu in balbezit. Filipski haalt uit met een fantastische trap. Łątka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Dzikow Tbg 0:6

21e minuut.
Lovato is nu in balbezit. Lovato speelt de bal door. Rózga is nu in balbezit. Rózga draait met de bal, schiet en ... Łątka probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Akçaba is nu in balbezit. Yaltız verovert de bal door een tackle van achteren. Yaltız met een sublieme pass. Filipski rent richting de bal. Filipski schiet op doel. Łątka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Filipski is nu in balbezit. Filipski passt de bal met de wreef. Rózga is nu in balbezit. Rózga haalt uit met een fantastische trap. Łątka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Dzikow Tbg 0:7

27e minuut.
Tarquini verovert de bal door een tackle van achteren. Tarquini met een sublieme pass. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Dzikow Tbg 0:8

27e minuut.
Luburić heeft problemen om de bal te vangen. Rózga rent richting de bal. Mijović is nu in balbezit. Rózga verovert de bal door een tackle van achteren. Rózga draait met de bal, schiet en ... Łątka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Filipski maakt een snoekduik en kopt de bal. Łątka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Manfredi verovert de bal door een tackle van achteren. Manfredi passt de bal met de wreef. Rózga is nu in balbezit. Rózga schiet op doel. Łątka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Dzikow Tbg 0:9

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lovato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yaltız is nu in balbezit. Yaltız haalt uit met een fantastische trap. Łątka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Turtă rent richting de bal. Turtă geeft een lange en hoge pass. Rózga kopt de bal weg. Lovato is nu in balbezit. Lovato haalt uit met een fantastische trap. Łątka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Dzikow Tbg 0:10

38e minuut.
Duch probeert naar een medespeler te passen. Onyszko geeft een hoge lob. Lovato probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Filipski de bal. Filipski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Tarquini probeert naar een medespeler te passen. Łątka probeert naar een medespeler te passen. Lovato kopt de bal weg. Filipski is nu in balbezit. Filipski draait met de bal, schiet en ... Łątka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Tarquini rent richting de bal. Tarquini speelt de bal door. Mijović is nu in balbezit. Rózga onderschept slim de pass. Rózga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Daar is Manfredi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manfredi speelt de bal door. Yaltız kan de bal niet met de borst controleren. Yaltız passt de bal zonder na te denken. Filipski rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Yaltız geeft een hoge lob. Luburić bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfredi verovert de bal door een tackle van achteren. Manfredi geeft de bal voor. Rózga springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Tarquini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yaltız heeft problemen om de bal te vangen. Yaltız geeft een lange en hoge pass. Filipski rent richting de bal. Filipski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Dzikow Tbg 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic Szczecin 86%, Dzikow Tbg 14%.
Atletic Szczecin - Dzikow Tbg 0:11

46e minuut.
Lovato is nu in balbezit. Lovato passt de bal met de wreef. Tarquini probeert naar een medespeler te passen. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga haalt uit met een fantastische trap. Łątka bokst de bal weg.

48e minuut.
Yaltız bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaltız probeert naar een medespeler te passen. Filipski is nu in balbezit. Filipski haalt uit met een fantastische trap. Łątka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Dzikow Tbg 0:12

50e minuut.
Mijović geeft een lange en hoge pass. Cinquanta kopt de bal weg. Manfredi geeft een lange en hoge pass. Filipski is nu in balbezit. Filipski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Bazzarella controleert de bal met de borst. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lovato zal de hoekschop nemen. Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mijović verovert de bal door een tackle van achteren. Lovato speelt de bal door. Daar is Filipski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipski schiet op doel. Łątka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Dzikow Tbg 0:13

57e minuut.
Tarquini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarquini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bazzarella de bal. Filipski rent richting de bal. Filipski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Dzikow Tbg 0:14

58e minuut.
Vilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vilar. Vilar krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Duch kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tarquini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yaltız bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaltız geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Filipski kopt de bal weg. Daar is Mijović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga haalt uit met een fantastische trap. Łątka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Dzikow Tbg 0:15

66e minuut.
Rózga heeft problemen om de bal te vangen. Yaltız rent richting de bal. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Rózga de bal. Rózga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Cinquanta met een sublieme pass. Lovato probeert naar een medespeler te passen. Yaltız speelt de bal door. Filipski is nu in balbezit. Filipski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Filipski geeft een hoge lob. Onyszko speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Duch de bal onder controle te krijgen. Rózga is nu in balbezit. Rózga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaltız onderschept slim de pass. Yaltız probeert naar een medespeler te passen. Rózga rent richting de bal. Rózga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Bochinsky geeft de bal voor. Tarquini speelt de bal door. Rózga rent richting de bal. Rózga haalt uit met een fantastische trap. Łątka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Dzikow Tbg 0:16

82e minuut.
Cinquanta met een snelle inworp. Vilar rent richting de bal. Lovato geeft de bal voor. Filipski is nu in balbezit. Filipski schiet op doel. Łątka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Mijović geeft de bal voor. Tarquini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarquini passt de bal zonder na te denken. Rózga rent richting de bal. Rózga schiet op doel. Łątka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Klungelig pakt Manfredi de bal. Sebola bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfredi onderschept slim de pass. Manfredi passt de bal in één keer door. Filipski is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tarquini zal de hoekschop nemen. Vilar kopt de bal weg. Manfredi speelt de bal door. Esparraguera geeft een hoge lob. Filipski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Mijović passt de bal in één keer door. Lovato rent richting de bal. Lovato draait met de bal, schiet en ... Rózga probeert de bal met de borst te controleren. Rózga geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic Szczecin 83%, Dzikow Tbg 17%.
Atletic Szczecin - Dzikow Tbg 0:16