Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MECMAR DeBest Team
too ta Tactiek DB7 Mod
36% Balbezit 64%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
28.6 gemiddelde waardering 56
average Schieten incredible
average Passen very good
weak Verdedigen very good


1e minuut.
Borzyszkowski passt de bal met de wreef. Białkowski is nu in balbezit. Białkowski speelt de bal door. Tuấn Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Wyżykowski geeft een hoge lob. Borzyszkowski kopt de bal weg. Tuấn Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng schiet op doel. Wasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - DeBest Team 0:1

11e minuut.
Chí Anh speelt de bal door. Moţatu rent richting de bal. Moţatu geeft een lange en hoge pass. Tuấn Hoàng springt en kopt de bal. Wasiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - DeBest Team 0:2

12e minuut.
Tuấn Hoàng rent richting de bal. Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białkowski speelt de bal door. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Chí Anh heeft problemen om de bal te vangen. Skrzypiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypiec geeft een hoge lob. Tuấn Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Wasiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Białkowski rent richting de bal. Białkowski passt de bal zonder na te denken. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski draait met de bal, schiet en ... Guentzel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - DeBest Team 0:3

19e minuut.
Dhulst kopt de bal weg. Moţatu rent richting de bal. Moţatu passt de bal met de wreef. Tuấn Hoàng rent richting de bal. Tuấn Hoàng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - DeBest Team 0:4

21e minuut.
Moţatu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guentzel de bal. Tuấn Hoàng rent richting de bal. Tuấn Hoàng schiet op doel. Wasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Chí Anh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Borzyszkowski de bal. Borzyszkowski geeft een lange en hoge pass. Tuấn Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng draait met de bal, schiet en ... Wasiewicz bokst de bal weg. Grabiec heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - DeBest Team 0:5

25e minuut.
Retelewski is nu in balbezit. Retelewski passt de bal in één keer door. Peszko is nu in balbezit. Peszko geeft de bal voor. Tuấn Hoàng springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Moţatu de bal. Moţatu probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng draait met de bal, schiet en ... Drab probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klawikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypiec onderschept slim de pass. Skrzypiec geeft een lange en hoge pass. Tuấn Hoàng rent richting de bal. Tuấn Hoàng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Białkowski heeft problemen om de bal te vangen. Dhulst rent richting de bal. Dhulst passt de bal in één keer door. Tuấn Hoàng rent richting de bal. Tuấn Hoàng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - DeBest Team 0:6

35e minuut.
Cofała passt de bal met de wreef. Drab is nu in balbezit. Drab geeft een hoge lob. Moţatu is nu in balbezit. Moţatu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Wasiewicz niet meer kan verder spelen. Kołodziejczyk komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Szwaja verovert de bal door een tackle van achteren. Szwaja probeert naar een medespeler te passen. Peszko speelt de bal door. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Tuấn Hoàng schiet op doel. Kołodziejczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Peszko kan de bal niet met de borst controleren. Peszko speelt de bal door. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Tuấn Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Kołodziejczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - DeBest Team 0:7

45e minuut.
Moţatu is nu in balbezit. Moţatu heeft problemen om de bal te vangen. Moţatu passt de bal in één keer door. Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Tuấn Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Kołodziejczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MECMAR 88%, DeBest Team 12%.
FC MECMAR - DeBest Team 0:7

48e minuut.
Białkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białkowski passt de bal met de wreef. Tuấn Hoàng rent richting de bal. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - DeBest Team 0:8

49e minuut.
Białkowski passt de bal zonder na te denken. Moţatu rent richting de bal. Moţatu passt de bal in één keer door. Tuấn Hoàng rent richting de bal. Tuấn Hoàng schiet op doel. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Dhulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhulst passt de bal met de wreef. Moţatu speelt de bal door. Tuấn Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Dhulst is nu in balbezit. Dhulst passt de bal in één keer door. Tuấn Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Tuấn Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - DeBest Team 0:9

65e minuut.
Peszko geeft een lange en hoge pass. Daar is Tuấn Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski geeft de bal voor. Drab heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Drab geeft de bal voor. Inworp. Dhulst zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moţatu geeft een hoge lob. Tuấn Hoàng maakt een snoekduik en kopt de bal. Kołodziejczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Peszko is nu in balbezit. Peszko probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - DeBest Team 0:10

80e minuut.
Białkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białkowski passt de bal zonder na te denken. Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzyszkowski draait met de bal, schiet en ... Kołodziejczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - DeBest Team 0:11

82e minuut.
Moţatu rent richting de bal. Moţatu geeft een lange en hoge pass. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Tuấn Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - DeBest Team 0:12

84e minuut.
Białkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białkowski passt de bal in één keer door. Peszko is nu in balbezit. Peszko geeft een hoge lob. Tuấn Hoàng maakt een snoekduik en kopt de bal. Kołodziejczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Guentzel kan de bal niet met de borst controleren. Drab geeft een hoge lob. Dhulst kopt de bal weg. Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzyszkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Grabiec trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Peszko de bal. Peszko geeft een hoge lob. Tuấn Hoàng krijgt zijn hoofd ertegen. Kołodziejczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - DeBest Team 0:13

90e minuut.
Tuấn Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzyszkowski probeert naar een medespeler te passen. Peszko rent richting de bal. Peszko geeft een lange en hoge pass. Tuấn Hoàng springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Borzyszkowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - DeBest Team 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MECMAR 92%, DeBest Team 8%.
FC MECMAR - DeBest Team 0:14