Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DonPindol Okrutny LEGIA Góra Kalwaria
TESTOWA Tactiek move2-2WAH
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 13
33 gemiddelde waardering 56.5
matig Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
slecht Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Brudzisz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dworczak de bal. Dworczak passt de bal in één keer door. Łach is nu in balbezit. Łach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Hamdallah geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trybała met de inworp. Brudzisz geeft een lange en hoge pass. Łach springt en kopt de bal. Bărbat bokst de bal weg.

9e minuut.
Brudzisz geeft de bal voor. Łach is nu in balbezit. Otegui is nu in balbezit. Cieniasek onderschept slim de pass. Cieniasek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Brudzisz passt de bal in één keer door. Dworczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworczak probeert naar een medespeler te passen. Łach rent richting de bal. Łach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Egoyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hüseynoğlu komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Łach bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdallah legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Łach is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łach kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bărbat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - LEGIA Góra Kalwaria 0:1

24e minuut.
Daar is Łach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Provoost is nu in balbezit. Łach onderschept slim de pass. Klungelig pakt Łach de bal. Łach haalt uit met een fantastische trap. Bărbat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Łach rent richting de bal. Dulev rent richting de bal. Cieniasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieniasek schiet op doel. Bărbat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - LEGIA Góra Kalwaria 0:2

29e minuut.
Gambatesa neemt vlug de vrije trap. Tmavý kopt de bal weg. Hamdallah kan de bal niet met de borst controleren. Brudzisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brudzisz draait met de bal, schiet en ... Bărbat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Gambatesa geeft een hoge lob. Inworp. Brudzisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cieniasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieniasek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Dworczak geeft een lange en hoge pass. Brudzisz krijgt zijn hoofd ertegen. Hamdallah probeert de bal aan de voet te houden. Łach is nu in balbezit. Łach schiet op doel. Bărbat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Dworczak rent richting de bal. Dworczak met een sublieme pass. Łach heeft problemen om de bal te vangen. Łach draait met de bal, schiet en ... Bărbat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - LEGIA Góra Kalwaria 0:3

36e minuut.
Amaral passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Gambatesa de bal onder controle te krijgen. Cieniasek onderschept slim de pass. Klungelig pakt Cieniasek de bal. Cieniasek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonPindol Okrutny 74%, LEGIA Góra Kalwaria 26%.
DonPindol Okrutny - LEGIA Góra Kalwaria 0:3

46e minuut.
Na een snelle pass probeert Otegui de bal onder controle te krijgen. Dulev is nu in balbezit. Łach onderschept slim de pass. Łach haalt uit met een fantastische trap. Bărbat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - LEGIA Góra Kalwaria 0:4

49e minuut.
Furtok geeft de bal voor. Dworczak rent richting de bal. Dworczak passt de bal zonder na te denken. Łach rent richting de bal. Łach draait met de bal, schiet en ... Bărbat bokst de bal weg.

57e minuut.
Dulev bereikt de bal nog maar net als eerste. Brudzisz onderschept slim de pass. Brudzisz passt de bal zonder na te denken. Cieniasek rent richting de bal. Cieniasek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Inworp. Provoost met de inworp. Dulev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tmavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Tmavý geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Furtok probeert naar een medespeler te passen. Dworczak rent richting de bal. Dworczak passt de bal zonder na te denken. Łach is nu in balbezit. Łach draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Tmavý geeft een lange en hoge pass. Gambatesa rent richting de bal. Gambatesa geeft een lange en hoge pass. Hüseynoğlu is nu in balbezit. Hüseynoğlu haalt uit met een fantastische trap. Uusimaja bokst de bal weg.

76e minuut.
Dworczak speelt de bal door. Brudzisz is nu in balbezit. Łach rent richting de bal. Łach draait met de bal, schiet en ... Bărbat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - LEGIA Góra Kalwaria 0:5

78e minuut.
Łach rent richting de bal. Łach passt de bal in één keer door. Cieniasek rent richting de bal. Cieniasek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - LEGIA Góra Kalwaria 0:6

80e minuut.
Dulev geeft een lange en hoge pass. Dworczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworczak haalt uit met een fantastische trap. Cieniasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieniasek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - LEGIA Góra Kalwaria 0:7

81e minuut.
Floricioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieniasek onderschept slim de pass. Cieniasek passt de bal met de wreef. Łach rent richting de bal. Łach haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bărbat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Łach heeft problemen om de bal te vangen. Hamdallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdallah speelt de bal door. Dworczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonPindol Okrutny 69%, LEGIA Góra Kalwaria 31%.
DonPindol Okrutny - LEGIA Góra Kalwaria 0:7