Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kluczevia Stargard Perła Lublin
451 Tactiek nowy sezon
46% Balbezit 54%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
31.8 gemiddelde waardering 51.8
adequate Schieten weak
weak Passen outstanding
average Verdedigen solid


2e minuut.
Daar is Amerek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amerek passt de bal in één keer door. Roels is nu in balbezit. Roels draait met de bal, schiet en ... Freitas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Gogoncea speelt de bal door. Việt Khôi heeft problemen om de bal te vangen. Việt Khôi speelt de bal door. Amerek is nu in balbezit. Amerek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Perea is nu in balbezit. Perea geeft de bal voor. Inworp. Cwelik met de inworp. Kiisa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Siska kopt de bal weg. Cwelik geeft de bal voor. Klungelig pakt Roels de bal. Amerek is nu in balbezit. Amerek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cwelik met een sublieme pass. Kiisa met een sublieme pass. Việt Khôi probeert naar een medespeler te passen. Roels bereikt de bal nog maar net als eerste. Roels draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kluczevia Stargard - Perła Lublin 0:1

21e minuut.
Việt Khôi probeert naar een medespeler te passen. Roels is nu in balbezit. Roels passt de bal met de wreef. Amerek rent richting de bal. Amerek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Cwelik kopt de bal weg. Daar is Amerek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amerek passt de bal met de wreef. Roels bereikt de bal nog maar net als eerste. Roels schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Việt Khôi geeft een hoge lob. Amerek rent richting de bal. Roels is nu in balbezit. Roels schiet op doel. Freitas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluczevia Stargard - Perła Lublin 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kluczevia Stargard 87%, Perła Lublin 13%.
Kluczevia Stargard - Perła Lublin 0:2

47e minuut.
Bergstrøm rent richting de bal. Siska verovert de bal door een tackle van achteren. Siska speelt de bal door. Amerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerek geeft de bal voor. Freitas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Daar is Jeziorański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeziorański geeft een hoge lob. Amerek kopt de bal weg. Roels bereikt de bal nog maar net als eerste. Roels haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kiisa rent richting de bal. Kiisa geeft een lange en hoge pass. Fontenelle kopt de bal weg. Roels bereikt de bal nog maar net als eerste. Roels schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Amerek kopt de bal weg. Việt Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khôi speelt de bal door. Amerek rent richting de bal. Amerek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Bergstrøm onderschept slim de pass. Bergstrøm passt de bal in één keer door. Cwelik probeert naar een medespeler te passen. Amerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Jackiewicz onderschept slim de pass. Cwelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwelik passt de bal zonder na te denken. Amerek is nu in balbezit. Amerek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Amerek is nu in balbezit. Cwelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwelik passt de bal in één keer door. Amerek is nu in balbezit. Amerek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Cwelik speelt de bal door. Kiisa probeert naar een medespeler te passen. Việt Khôi met een sublieme pass. Amerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluczevia Stargard - Perła Lublin 0:3

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oliveto komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kiisa onderschept slim de pass. Kiisa passt de bal in één keer door. Cwelik probeert naar een medespeler te passen. Amerek rent richting de bal. Amerek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Carragher verovert de bal door een tackle van achteren. Carragher geeft een hoge lob. Scriha bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Khôi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Palacios Chocarro is nu in balbezit. Kiisa onderschept slim de pass. Kiisa passt de bal met de wreef. Roels is nu in balbezit. Roels draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Việt Khôi kopt de bal weg. Amerek is nu in balbezit. Amerek passt de bal zonder na te denken. Roels rent richting de bal. Roels schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kluczevia Stargard 84%, Perła Lublin 16%.
Kluczevia Stargard - Perła Lublin 0:3