Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruch Hajduki Legia Warszawa
532 Tactiek krycha
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 53.3
good Schieten formidable
good Passen very good
good Verdedigen very good


4e minuut.
Pezinho geeft een lange en hoge pass. Stokowiec kopt de bal weg. Ćwik rent richting de bal. Giżycki onderschept slim de pass. Giżycki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Arca Vázquez passt de bal in één keer door. Giżycki rent richting de bal. Stokowiec rent richting de bal. Stokowiec schiet op doel. Metzger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - Legia Warszawa 0:1

6e minuut.
Ozzella verovert de bal door een tackle van achteren. Ozzella geeft de bal voor. Pezinho kopt de bal weg. Giżycki is nu in balbezit. Giżycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - Legia Warszawa 0:2

8e minuut.
Hermanowski onderschept slim de pass. Pezinho geeft de bal voor. Stokowiec kopt de bal weg. Giżycki is nu in balbezit. Giżycki draait met de bal, schiet en ... Metzger bokst de bal weg.

14e minuut.
Soukiassyan verovert de bal door een tackle van achteren. Soukiassyan geeft de bal voor. Stokowiec met een sublieme pass. Giżycki rent richting de bal. Giżycki haalt uit met een fantastische trap. Metzger bokst de bal weg.

19e minuut.
Chmielewski rent richting de bal. Bilicz rent richting de bal. Bilicz passt de bal zonder na te denken. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski draait met de bal, schiet en ... Wieruchowski bokst de bal weg.

23e minuut.
Romaniuk speelt de bal door. Klungelig pakt Breś de bal. Arca Vázquez geeft een lange en hoge pass. Giżycki is nu in balbezit. Giżycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - Legia Warszawa 0:3

28e minuut.
Inworp. Pezinho met een snelle inworp. Arca Vázquez geeft een lange en hoge pass. Giżycki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - Legia Warszawa 0:4

30e minuut.
Arca Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arca Vázquez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stokowiec de bal onder controle te krijgen. Pezinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezinho geeft een hoge lob. Metzger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - Legia Warszawa 0:5

35e minuut.
Ozzella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stokowiec probeert naar een medespeler te passen. Giżycki is nu in balbezit. Giżycki draait met de bal, schiet en ... Metzger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - Legia Warszawa 0:6

41e minuut.
Stokowiec passt de bal zonder na te denken. Hermanowski rent richting de bal. Hermanowski geeft een hoge lob. Stokowiec rent richting de bal. Stokowiec draait met de bal, schiet en ... Metzger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Ozzella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stokowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokowiec geeft de bal voor. Giżycki rent richting de bal. Giżycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - Legia Warszawa 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch Hajduki 57%, Legia Warszawa 43%.
Ruch Hajduki - Legia Warszawa 0:7

50e minuut.
Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Arca Vázquez is nu in balbezit. Arca Vázquez passt de bal met de wreef. Stokowiec rent richting de bal. Stokowiec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ozzella is nu in balbezit. Ćwik is nu in balbezit. Ćwik geeft een lange en hoge pass. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski draait met de bal, schiet en ... Wieruchowski bokst de bal weg.

69e minuut.
Ozzella speelt de bal door. Pezinho met een sublieme pass. Stokowiec is nu in balbezit. Daar is Giżycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giżycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - Legia Warszawa 0:8

74e minuut.
Ćwik rent richting de bal. Ćwik passt de bal zonder na te denken. Ozzella geeft een lange en hoge pass. Giżycki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - Legia Warszawa 0:9

77e minuut.
Ozzella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozzella geeft een lange en hoge pass. Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki onderschept slim de pass. Giżycki schiet op doel. Metzger bokst de bal weg.

77e minuut.
Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giżycki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Giżycki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - Legia Warszawa 0:10

79e minuut.
Pezinho rent richting de bal. Pezinho passt de bal in één keer door. Giżycki rent richting de bal. Giżycki haalt uit met een fantastische trap. Metzger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - Legia Warszawa 0:11

84e minuut.
Pezinho verovert de bal door een tackle van achteren. Pezinho geeft een lange en hoge pass. Stokowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki draait met de bal, schiet en ... Metzger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - Legia Warszawa 0:12

86e minuut.
Bilicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Soukiassyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bilicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Daar is Soukiassyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misiurek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bilicz is nu in balbezit. Bilicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pezinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezinho probeert naar een medespeler te passen. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - Legia Warszawa 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch Hajduki 59%, Legia Warszawa 41%.
Ruch Hajduki - Legia Warszawa 0:13