Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blant Banimex Będzin Lokomotiv Ostrów Wielkopolski
444 Tactiek Loko_PP_2
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
1 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
42.2 gemiddelde waardering 55
adequate Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen excellent


5e minuut.
Apriadi geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Zhenilenko stond buitenspel. Stendel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Trinks bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinks haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ibrom is nu in balbezit. Veseliu verovert de bal door een tackle van achteren. Veseliu speelt de bal door. Trinks is nu in balbezit. Trinks schiet op doel. Kaczmarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Klungelig pakt Chuanqi de bal. Górak geeft de bal voor. Chuanqi kan de bal niet met de borst controleren. Čečil is nu in balbezit. Čečil haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Raggiotti probeert naar een medespeler te passen. Shovkovskiy is nu in balbezit. Shovkovskiy geeft een hoge lob. Zhenilenko krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 1:0

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raggiotti met een snelle inworp. Chuanqi rent richting de bal. Chuanqi passt de bal in één keer door. Raggiotti geeft de bal voor. Balus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Kaczmarczyk trapt de bal weg. Brunila heeft problemen om de bal te vangen. Čečil rent richting de bal. Čečil schiet op doel. Kaczmarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blant Banimex Będzin - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blant Banimex Będzin 53%, Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blant Banimex Będzin - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 1:1

52e minuut.
Veseliu onderschept slim de pass. Veseliu met een sublieme pass. Trinks rent richting de bal. Trinks geeft een lange en hoge pass. Čečil maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 1:2

66e minuut.
Trinks controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Amersberger komt het veld opgelopen. Radzimski komt het veld opgelopen. Banach komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Górak onderschept slim de pass. Górak speelt de bal door. Čečil rent richting de bal. Čečil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 1:3

71e minuut.
Trinks is nu in balbezit. Trinks geeft de bal voor. Klungelig pakt Amersberger de bal. Čečil rent richting de bal. Čečil haalt uit met een fantastische trap. Kaczmarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Váncza is nu in balbezit. Váncza speelt de bal door. Trinks is nu in balbezit. Trinks geeft een hoge lob. Čečil springt en kopt de bal. Paal!

81e minuut.
Gaćeša geeft de bal voor. Váncza rent richting de bal. Váncza geeft een lange en hoge pass. Trinks rent richting de bal. Trinks schiet op doel. Kaczmarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Daar is Niedbalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zyntek geeft een lange en hoge pass. Radzimski probeert de bal aan de voet te houden. Čečil rent richting de bal. Čečil haalt uit met een fantastische trap. Kaczmarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Radzimski heeft problemen om de bal te vangen. Lutuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutuc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Górak geeft een hoge lob. Lutuc krijgt zijn hoofd ertegen. Čečil bereikt de bal nog maar net als eerste. Čečil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blant Banimex Będzin 60%, Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 40%.
Blant Banimex Będzin - Lokomotiv Ostrów Wielkopolski 1:4