Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wakanda Boscy Footbolowcy
Nowa Tactiek by Antos
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
29.4 gemiddelde waardering 46.6
matig Schieten uitstekend
zwak Passen solide
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Fisher passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Layfield de bal. Layfield passt de bal met de wreef. Gidel is nu in balbezit. Gidel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Layfield zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fisher speelt de bal door. Califf rent richting de bal. Gidel is nu in balbezit. Gidel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wakanda - Boscy Footbolowcy 0:1

6e minuut.
Fisher met de inworp. Layfield rent richting de bal. Layfield geeft een lange en hoge pass. Califf is nu in balbezit. Califf geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pinjatić probeert naar een medespeler te passen. Teruel rent richting de bal. Teruel geeft de bal voor. Califf bereikt de bal nog maar net als eerste. Califf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lacroix trapt de bal weg. Layfield kopt de bal weg. Gidel rent richting de bal. Gidel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fisher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Layfield probeert naar een medespeler te passen. Califf is nu in balbezit. Califf draait met de bal, schiet en ... Dolguetta bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Layfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Layfield geeft een hoge lob. Gidel is nu in balbezit. Gidel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wakanda - Boscy Footbolowcy 0:2

24e minuut.
Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch passt de bal zonder na te denken. Layfield speelt de bal door. Gidel rent richting de bal. Gidel schiet op doel. Dolguetta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Samarone is nu in balbezit. Matović is nu in balbezit. Matović speelt de bal door. Samarone rent richting de bal. Samarone haalt uit met een fantastische trap. Vercollone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Riddle rent richting de bal. Labrada begaat een overtreding. Riddle raakt geblesseerd tijdens het duel. Fisher zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Califf krijgt zijn hoofd ertegen. Dolguetta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Layfield speelt de bal door. Khoualed is nu in balbezit. Califf onderschept slim de pass. Califf schiet op doel. Dolguetta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakanda - Boscy Footbolowcy 0:3

44e minuut.
Khoualed bereikt de bal nog maar net als eerste. Califf verovert de bal door een tackle van achteren. Gidel rent richting de bal. Califf bereikt de bal nog maar net als eerste. Califf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakanda - Boscy Footbolowcy 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wakanda 71%, Boscy Footbolowcy 29%.
Wakanda - Boscy Footbolowcy 0:4

46e minuut.
Ezilmez komt het veld opgelopen. Değirmendere komt het veld opgelopen. Víg komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Gidel speelt de bal door. Daar is Califf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Califf passt de bal in één keer door. Riddle is nu in balbezit. Riddle draait met de bal, schiet en ... Dolguetta bokst de bal weg.

47e minuut.
Layfield is nu in balbezit. Matović is nu in balbezit. Matović passt de bal zonder na te denken. Layfield geeft een hoge lob. Califf springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Layfield met een snelle inworp. Fisher is nu in balbezit. Fisher passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gidel de bal. Gidel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Fisher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Layfield is nu in balbezit. Layfield geeft een hoge lob. Califf bereikt de bal nog maar net als eerste. Califf haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakanda - Boscy Footbolowcy 0:5

67e minuut.
Fisher kopt de bal weg. Gidel rent richting de bal. Macé schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Macé krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Pinjatić rent richting de bal. Fisher verovert de bal door een tackle van achteren. Fisher passt de bal in één keer door. Gidel is nu in balbezit. Gidel draait met de bal, schiet en ... Dolguetta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Califf is nu in balbezit. Califf haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Layfield verovert de bal door een tackle van achteren. Layfield geeft een lange en hoge pass. Fisher speelt de bal door. Califf is nu in balbezit. Califf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakanda - Boscy Footbolowcy 0:6

86e minuut.
Fisher verovert de bal door een tackle van achteren. Fisher probeert naar een medespeler te passen. Califf rent richting de bal. Califf schiet op doel. Dolguetta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wakanda - Boscy Footbolowcy 0:7

88e minuut.
Macé met een sublieme pass. Matović is nu in balbezit. Matović speelt de bal door. Uusimaa is nu in balbezit. Uusimaa schiet op doel. Vercollone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Riddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Califf rent richting de bal. Riddle rent richting de bal. Califf rent richting de bal. Califf draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wakanda 82%, Boscy Footbolowcy 18%.
Wakanda - Boscy Footbolowcy 0:7